Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ve den som går emot centerledningens judiska linje

Av Marcus Hansson, 2021-03-03
marcus.hansson@nordfront.se

KOMMENTAR. Dana Pourkomeylian gick emot centerledningens judiska linje när hon ville att omskärelse skulle förbjudas i Sverige. Hennes motion vann i partikongressen men belönades för detta med en uteslutning.

Försöker du applicera liberala och sekulära tankar mot den judiska gruppens intressen så utesluts du från Centerpartiet. Det är en bitter erfarenhet ledamoten för Centerpartiets ungdomsförbund Dana Pourkomeylian fick erfara. Pourkomeylian lyfte frågan om förbud i Sverige mot att könsstympa pojkar genom att ta bort förhuden. Här hamnade hon i direkt konflikt med människor ur den judiska gruppen och den muslimska.

Judiska organisationer och företrädare har attackerat människor och länder som försöker förbjuda könsstympningen av pojkar. Nordfront har tidigare rapporterat om hur Island attackerades av judiska organisationer som hotade att de skulle se till att amerikanska resenärer till Island skulle minska.

ADL skriver sedan att 28 procent av Islands turister år 2016 kom från USA. De hotar med att dessa inte kommer att vilja besöka ett ”nazistanstruket” land, samtidigt som de skamlöst erkänner att en sådan koppling i realiteten är obefogad.

I Danmark initierades också en debatt om könsstympningen.

Den judiske ledaren i Danmark Henri Goldstein säger enligt The Jerusalem Post att det danska lagförslag om att förbjuda omskärelser av pojkar som inte görs av medicinska skäl är det värsta hotet landets judiska befolkning sedan andra världskriget.

Den danska regeringen förstod hinten och röstade ned förslaget. I Sverige har judinnan Petra Kahn sagt:

— Skulle det bli ett omskärelseförbud i Sverige så är det i mina ögon värre än ett terrorattentat. Det är ett förbud så att du inte kan vara jude i Sverige, avslutar hon.

Kahn är företrädare för judisk makt organisationen Judiska Världskongressen som med sin makt hotar ”fria nationer” att rösta om saker som kolliderar med judiska intressen.

Som ni läsare säkert förstår ser judar väldigt allvarligt på ett omskärelseförbud och är beredd att hota länder ekonomiskt om de skulle genomföra det. Nationalsocialister som vet hur mycket makt de har förstår detta. Det förstår också ledningen i de svenska politiska partierna. När frågor om omskärelseförbud initieras av människor likt Pourkomeylian på Centerns partikongress innebär det ett problem för ledningen. De kan förstås inte gå ut och berätta om den judiska makten som hotar dem om de inför sådana regler för då attackeras de av judisk makt-organisationer för att sprida den ”antisemitiska” verkligheten om att den judiska eliten har enorm makt i västvärlden.

Därför måste partiledningarna försöka hinta om det till partikollegorna. Det blev den före detta vice ordförande Anders W Jonssons uppgift att göra detta när han motsatte sig Dana Pourkomeylians motion på Centerpartiets partikongress. Jag har fetmarkerat det Jonsson sa som borde ha fått partimedlemmarna att förstå att de inte skulle rösta för förslaget.

Centerpartiets vice ordförande Anders W Jonsson, som är barnläkare, sa att partiledningen inte ville ha beslutet. […] I debatten varnade dock Jonsson för att beslutet skulle kunna få konsekvenser.

– Omskärelse är grunden för två världsreligioner. Ett förbud kommer att tolkas som att vi går emot dessa folkgrupper som redan har det svårt och att vi är emot judendom och islam, sade han.

Uppenbarligen förstod inte Pourkomeylian och merparten av centerpartisterna vad Jonsson snyggt försökte säga till dem. De antog därför Pourkomeylians förslag på liberala och sekulära grunder.

Pourkomeylian berättar sin version av historien

I dagarna har Samnytt fått tag på några inlägg där Pourkomeylian redogör vad som skedde den kvällen, dessa inlägg illustrerar hur makt används i demokratiska partier. Hon har sedan dess valt att dölja sina inlägg för att inte skada Centerpartiet. På typiskt counter-jihadistiskt manér har den sionistiska tidningen Samnytt fått det att låta som att det var endast muslimerna som var i skuld till Centerpartiets reaktion.

Pourkomeylian skriver att direkt efter att hennes motion blev antagen så blev hon ”uppkallad” till ledningen. I rummet hon går in i är det ”fullständigt kaos”.

Partister och tjänstemän springer runt som yra hönor, en pressekreterare sitter och gråter (!) vid ett bord och blir tröstad av en annan.

Hon berättar att Anders W Jonsson samtalade med de andra där de skolar honom i några talepunkter som går emot det han tidigare sagt. Hon blev förvånad över detta då han ”drog identitetspolitikargument” mot hennes motion. Men Pourkomeylian kommer snart bli varse att judisk identitetspolitik är starkare än hennes liberala politik. Hon berättar att Jonsson gick snabbt förbi henne samtidigt som han svor och smällde igen dörren när han gick ut från rummet. Människorna i rummet ignorerade henne och hon frågade till slut vad hon gör där. Då reste sig pressekreteraren upp och gick surt förbi henne.

Det är uppenbart att Pourkomeylian inte förstod vad hon hade gjort för fel, inte särskilt konstigt med tanke på att hon hela sitt liv blivit upplärd att man styr samhället med demokrati, och hon vann demokratiskt nyss på kongressen. Hon har också blivit upplärd att den judiska gruppen inte har någon makt. Så hur ska hon kunna förstå situationen hon befann sig i, så ung som hon var?

Centerpartiets ledning förstår självklart hur saker fungerar annars hade de inte tillåtits av makten att komma upp till höga positioner inom partiet. De vet om att de kommer få tugga skit från judisk makt-organisationer för att ha misslyckats med att få motionen nedröstad. Jonsson som själv är barnläkare borde ha förståelse för hennes vilja att förhindra att barn skadas. Men han vet också om att han har att göra med några riktiga psykopater. Sådan psykopater som inte är rädda för att slå sönder Islands turistnäring för att några av deras stammedlemmar på ön inte får könsstympa sina barn. Något som skulle skada en större del av befolkningen om de velat stå rakryggade med sina liberala principer.

Men jag har ingen sympati för Jonsson som förråder sitt folk genom att inte tala klarspråk om vad för typer det svenska och nordiska folken har att göra med när han vet det. Varför skall vi nordbor ta order från ett folk vars ledare vidskepligt tror att deras söner inte kan vara i den judiska religionen om inte förhuden ryker?

Åter tillbaka till Pourkomeylian, hon får ge några intervjuer och åker sedan hem. Där väntar hatet från de egna leden och från filosemiterna på Twitter. Hon kallas antisemit, rasist, husblatte, horunge, fitta, slödder, iraniejävel.

Personer som i centerstudenter, som dagen innan var mina vänner, skriver förolämpningar mot mig, och jag får chattkonversationer dem emellan skickade till mig där de hånar och förolämpar mig. Personer som jag dagen innan skålat med och jobbat med.

På Twitter får hon också uppmuntringar och hyllningar men dessa upplyftande orden hjälper föga när hon dagarna efter får ett mejl där det står att hon skall prövas för uteslutning. Partiledningens förevändning är att hon hamnat i personkonflikter med två andra personer. Hon är redo att själv offra sig och kliva ned från sin position om inte det läcks ut. Ledningen högg henne dock återigen i ryggen och läckte ut informationen om hennes uteslutning till distriktsordföranden i ungdomsförbundet som förde det vidare.

Förbundet straffade henne och visade upp henne inför andra för att demonstrera vad som händer för den som går emot judisk makt-organisationers, och därmed partiledningens, intressen. Ett öde som inte drabbat den homosexuella transan Fredrik Federley som sexuellt njutit av samma lem som användes av hans pedofilpartner för att våldta småflickor, ljugit om detta till svenska folket och bjudit in densamme till sitt hem där han är förmyndare för en tioårig flicka.

När Pourkomeylian läser mejlet om uteslutningen bryter hon ihop. Hennes världsbild rämnar, det hon lärt sig är nu falskt, hennes tre år långa engagemang känns nu bortspolat. Hennes mamma tröstar henne när hon gråter på golvet.

Jag har ångat på. Men någonting gick sönder 2019. Jag orkar mindre, jag känner inte glöden som jag alltid gjorde när jag talar mer.

Identitetspolitik och maktpolitik är oftare starkare än liberalism och demokrati

Pourkomeylian tycker att identitetspolitiken är svag men i verkligheten slog den sönder hennes liberala och demokratiska idealism. Hon vann demokratiskt i kongressen men det spelade ingen roll, den riktiga makten lyfte näven och sopade bort henne. Man skulle kunna tro att de andra demokratiska partierna i Sverige vill skriva Centern på näsan för ett sådant här odemokratiskt förfarande. Men sanningen är att de alla håller på så här, högst upp i partiledningarna sitter en samling mobbare som eftersträvar makt, slickar uppåt och sparkar nedåt. Det demokratiska styrelseskicket tar fram ledare som hugger varandra i ryggen, baktalar sina partikamrater och håller på med allehanda ränksmiderier. Men utåt sett mot folket lyfter dessa demokratiska ledare fram sig som motsatsen. Snälla människor, stora humanister och omtänksamma mot den vanliga människan. Det är en speciell sorts människor som kan förmå sig att leva med Janusansiktet så som de gör och det är därför inte konstigt att det demokratiska systemet har producerat sådana ledare som vi har fått.

Sverigedemokraterna är definitivt inte bättre än de andra, de har i olika utsträckning sysslat med samma sak mot enskilda partikamrater och mot hela deras före detta ungdomsförbund. Men alla historier har flera sidor och Pourkomeylian är ingen bra människa för vita människor, speciellt i och med att hon ser Gudrun Schyman och sionisten Birgitta Olsson som förebilder.

Skärmbild Facebook ”Två av mina absoluta politiska förebilder på samma bild!”


  • Publicerad:
    2021-03-03 09:00