VECKANS FRÅGA. Tre av fyra struntar nu i systemets och massmedias hot om att socialt stigmatisera och brännmärka dem som uttalar sig om massinvandringen. Detta enligt en undersökning från Nordfront.

veckans-fråga-främlingsinvasionenFör att ta reda på effekterna av systemets och massmedias brännmärkning och sociala stigmatisering av dem som kritiserar massinvandringen, ställde Nordfront frågan om våra läsare säger öppet vad de tycker om främlingsinvasionen. Det visar sig att många inte längre räds brännmärkningen vilket skulle vara anledningen att de sökt sig till Nordfront och/eller att de blivit befriade från mentala bojor här.

Denna veckas fråga blev en av våra mest ojämna. 74 procent av Nordfronts läsare säger öppet vad de tycker medan de som är rädda för att förlora jobbet kommer som närmsta alternativ med 11 procent.

Att mer än var tioende person – vilket sett till hela befolkningen alltså skulle vara 1 miljon människor – är rädda för att förlora jobbet på grund av att de har åsikter om massinvandringen, är verkligen ett bottenbetyg till de som styr. Det är ett tydligt tecken på att vi lever i en demokratur där åsiktsförtryck råder, oavsett om det är politiker eller journalister som ansvarar för det.

5 procent är också rädda för vad släkt, vänner och grannar ska säga. De är alltså rädda för att hamna utanför gemenskapen, trots att deras åsikter i grunden är mycket vanliga då Sverigedemokraterna numera är största parti enligt flera opinionsmätningar. Lika många är rädda för systemets fotsoldater – vänsterextremisterna – och deras härjningar mot oliktänkande.

I kommentarsfältet handlade flera inlägg om relationer med närstående. Kommentatorn Serenade of Blue gav ett bra argument när partner, släkt och vänner ställer krav på vilka åsikter du ska ha:

En person som inte kan acceptera att man har andra politiska åsikter är ingen riktig vän. Sådana personer klarar man sig utan.

Signaturen A har av principskäl sagt upp bekantskapen med en person som stödjer folkmordet på svenskarna:

Helt öppet! – vilket för två veckor sen ledde till att min bästa vän sen 25 år och jag sa upp bekantskapen med varandra. För mig funkar det inte att umgås med folk som stödjer och främjar folkutbytet i Sverige. Enligt honom beror den svenska ungdomsarbetslösheten på att svenska ungdomar är för lata och inte kan konkurrera med dom flitiga invandrarungdomarna. Han är bildad och kunnig men som den 68:a han är så har kulturmarxismen förgiftat honom totalt.

Flera menade i kommentarsfältet att man även måste fungera socialt. Även om man har åsikter som man inte alls skäms för innebär detta inte att man alltid måste propagera för dem på arbetsplatsen. Karl Rove skrev om hur han ändrar retorik beroende på situation:

Jag använder mig inte utav samma retorik som på nätet,däremot så är jag på min fritid IRL relativt öppen med att jag motsätter mig rådande folkutbytespolitik samt att neger- och arabsvärmarna kommer och innebära den svenska nationalstatens undergång.

På jobbet så undviker jag att prata om politik(då sådant lätt ger upphov till dålig stämning),men de gånger ämnet ändå kommit ut så brukar jag mest ställa ledande invandringskritiska frågor vilket lett till att de flesta på min arbetsplats nog förstår att jag inte är särskild förtjust i massinvällandet.

Tim förlorade jobbet på grund av att han öppet sagt vad han tycker men var inte ledsen för det:

Jag säger givetvis inte vad jag tycker i precis varje sammanhang men jag anser att man ska kunna tala fritt åtminstone inom sin egen bekantskapskrets. Jag har talat om kontroversiella saker med väldigt många främmande människor också och det är inget som jag varken skäms över eller ångrar. Det har aldrig slagit tillbaka hårdare än att jag kan skratta åt det än så länge.

Att vara anonym behöver dock inte alltid vara av ondo, menade Meshuggah. Men de som är anonyma för att de har inflytande bör i så fall använda sin specialkunskap och sina resurser för att aktivt stödja de som kämpar öppet:

Jag tycker inte man skall vara utåtriktad med det om man sitter på en högposition inom en myndighet, företag, universitet eller dylikt. Då har du relativt stort inflytande så det är råd till ni akademiker och högre tjänstemän som har vaknat, bättre om ni stöder finansiellt samt med krönikor/texter/böcker under pseudonym mm till de som har råd att vara öppna tills allt har vänt och det finns ingen oro för social stigmatisering samt utebliven lön/pension. Vi måste föra ett smart gerillakrig, och det gör vi om vi har personer med stort inflytande som kan urholka systemet samt försvaga det och hjälpa dolt de kämpar som strider i fronten.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-11-02 11:10