Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: Förrädarpolitikerna största hotet mot vårt folks överlevnad

Av Redaktionen, 2017-06-12
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Regering och riksdag är de organisationer som utgör största hotet mot vårt folks överlevnad.

De flesta nationella är överens om att (((globalisterna))) har större makt än stater. Den judiske bankiren Mayer Amschel Rothschild, vars makt i världen vida överskrider någon presidents, har bland annat sagt sagt följande: ”Låt mig utfärda och kontrollera ett lands valuta och jag bryr mig inte i vilka som stiftar lagarna.”

Exempel på icke-statliga organisationer med mycket makt är Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen, samt världens större medier som med några få undantag ägs av den judiska gruppen. Också George Soros Open Society Foundations och diverse andra NGO:s och lobbyorganisationer är viktiga spelare.

Den globala judisk makt-rörelsen behöver dock även stater, mellanstatliga och överstatliga organisationer som FN och EU och krigsorganisationer såsom Nato, för att dels kunna agera i bakgrunden, dels faktiskt få igenom politiska beslut och få dem att framstå som folkligt förankrade och tagna av ”folkvalda” politiker.

Sveriges regering och riksdag största hotet
Nordfront frågade sina läsare vilken organisation som utgör det största hotet. Det visade sig att nästan hälften, 47 procent av de tillfrågade, svarade Sveriges nuvarande regering och riksdag.

EU, som förra veckan censuråtgärder för att skydda judisk makt och vars politik till stor del bestäms av Goldman Sachs och George Soros kom på andra plats med 18 procent.

På tredje plats finner vi Israel med 16 procent. Israel förfogar över en mäktig lobby som världen över hetsar till krig (professorerna Stephen Walt och John Mearsheimer har i en 83-sidig kontroversiell rapport om den pro-israeliska lobbyn visat att Israel, via sina ombud i denna lobby, är en stat som har stort inflytande över amerikansk utrikespolitik och låg bakom bland annat Irakkriget) och förespråkar massinvandring till europeiska länder.

I kommentarerna framgår av flera personer att hotet mot vårt folk från utomstående aktörer hade kunnat neutraliseras med en nationell regering. Edlund skrev:

Man kan i korthet konstatera att det är flera faktorer bakom detta men det är ju vår nations administration i första hand som gör dåliga beslut och låter sig vara en lakej för det internationella gänget.

Flera argumenterade för att FN, som fick minst röster, faktiskt utgör ett stort hot som nationella måste börja fokusera mer på. FN är inte bara bas för Världsbanken och Internationella valutafonden utan ligger också bakom ”Agenda 2030” vilken syftar till att forma en världsregering.

Peter skrev:

FN är ju fröet till, den för dem så efterlängtade, världsregeringen. Läs och se igenom det Orwellska-språket i Agenda 2030. Den är inte bara ett hot mot vårt folk, utan den är ett hot mot alla folk. Alla våra ”egna” regeringar dansar efter tonerna i Bryssel. Men Bryssel är bara, den för dem så efterlängtade, regeringen i ett federalistiskt Europa.

Och Theodor Morell fyllde i:

Världsdiktaturen NWO agenda 2030 är det största hotet, säkras den så säkras slutförande av både Kalergi-planen och Hooton-planen förutom allt annat äckligt den innebär utan dessa 2st vidriga sistnämnda planer.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-06-12 11:00