Ett ganska vanligt argument från de som är emot vår sak, de s.k. antirasisterna eller antivita, är att vi som är nationellt sinnade skulle vara hjärntvättade. Man påstår att vi inte har några egna åsikter; att vi inte kan tänka kritiskt och att vi sväljer allt som serveras oss.

hjärntvätt

Jag tycker det är lika ironiskt var gång jag hör argumentet. Har de ens själva tänkt igenom vad de faktiskt yttrar sig om, har de tänkt ett steg längre och hur tusan har de i så fall tänkt? Jag personligen har inte fått någon nationell uppfostran och jag känner till väldigt få fall där så har skett. När man pratar med ideologiska kamrater är det faktiskt istället inte alls ovanligt att det varit precis tvärtom, att föräldrarna varit starkt fientliga till nationalsocialismen och deras barns engagemang för saken. Vi kan alltså inte ha blivit hjärntvättade till att bli nationalsocialister från våra föräldrar.

Däremot är familjerna åtskilliga där barnen hjärntvättas från föräldrarnas sida om allas lika värde och det rådande systemets förträfflighet. Så kan det möjligtvis vara så att de som anklagar oss för att vara hjärntvättade faktiskt är de som är indoktrinerade? Skolan av idag, som vi alla tvingas gå i då vi har skolplikt i Sverige, är otroligt starkt emot nationella yttringar. Att propagera för att det bara finns en ras, att nazister är onda och att homosexualitet är fullkomligt normalt och naturligt ingår till och med i läroplanen och är därför något som vi alltså alla är garanterade att matas med i minst tio års tid från lärare, rektorer, föreläsare och skolböcker.

Det är alltså knappast i skolan vi skulle kunna ha hjärntvättats till att bli nationalsocialister. Tvärtom är som sagt hjärntvätten åt andra hållet mycket intensiv under skoltiden, som för övrigt också sägs vara den viktigaste tiden i en människas liv när det gäller att forma dennes åsikter. Så kan det möjligtvis vara så att de som anklagar oss för att vara hjärntvättade faktiskt är de som är indoktrinerade? Vänskapskretsen kan absolut påverka ens val och åsikter här i livet. Jag kan inte tala för alla, men mig själv när jag säger att jag vaknade helt på egen hand. Jag hade inga kompisar som var nationalsocialister som försökte övertala mig till något, utan hittade problem och sökte sanningen självmant.

avskärmad

Även i fall där det faktiskt är vänner som knuffat en i rätt riktning så kan det knappast räknas som hjärntvätt i jämförelse med den tidigare nämnda indoktrineringen från skolan. Framförallt så måste ju i vilket fall någon i kompisgänget från början ha öppnat ögonen själv, precis som jag gjorde. Vi är alltså inte engagerade i kampen för att våra vänner hjärntvättat oss. Däremot är det mycket vanligt med påtryckning från ”kompisar” att man bör tona ner sina åsikter. Ett aktivt försök till hjärntvätt från ens omgivning om att inte vara nationell är alltså förekommande. Så kan det möjligtvis vara så att de som anklagar oss för att vara hjärntvättade faktiskt är de som är indoktrinerade?

Vidare kan vi se att det inte finns någon Hollywood- eller SF-film som är pronationell. Det finns heller inget etablerat tv-program, ingen radiokanal eller någon lättillgänglig tidning som är sympatiskt inställd till de saker vi står för. Däremot är det ibland svårt att hitta någon media som inte är aktivt antisvensk. Att media skulle hjärntvätta oss till att bli nationalsocialister är en definitiv omöjlighet. Att media däremot tar varenda möjlighet de får, om det så handlar om en rapport från en fotbollsmatch, ett matlagningsprogram eller nyheterna i Ekot, att prata sig varma om mångkulturen och mot alla nationella tendenser, är ett faktum. Så kan det möjligtvis vara så att de som anklagar oss för att vara hjärntvättade faktiskt är de som är indoktrinerade?

Vad blir då kontentan av allt det här? Jo att det är de antivita, massinvandringsivrarna och de politisk korrekta idioterna som ofta inte har en enda åsikt de kommit fram till själva. Istället brölar de stolta ut, som en papegoja, precis allt de fått lära sig från barnsben, i skolan, framför tv:n och i tidningarna. Multikulti är fantastiskt– Nazisterna är onda!

Om du som läser detta tycker att massinvandringen är det bästa som hänt Sverige någonsin och att patrioter är de mest elaka människorna på planeten och du samtidigt någon endaste gång tänkt tanken att ”nazister är hjärntvättade” så uppmuntrar jag dig att här i kommentarsfältet berätta vad du menar. Av vem är vi hjärntvättade och hur? Jag väntar med spänning på era svar. Fram tills ni gett mig en rimlig förklaring så hävdar jag med definitiv övertygelse att det är ni som är hjärntvättade.


  • Publicerad:
    2013-02-09 15:26