MILITANT GLOBALISM Jakten på finansiering av krigföring och av en kommande återuppbyggnad leder den judiske presidenten ännu en gång till den globalistiska lobbyorganisationens årssammankomst.

När den globala eliten samlas i Davos 16-20 januari för World Economic Forums (WEF) årsmöte, så kommer Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj att vara på plats.

Detta tillkännagav han i sitt kvällstal till nationen på onsdagen utan att specificera om han avser närvara IRL eller virtuellt. Han avslöjade samtidigt att han återigen kommunicerat med den judiske vd:n för det USA-baserade multinationella investeringsförvaltningsbolaget BlackRock Inc Larry Fink rörande ”finansieringen av efterkrigstidens återuppbyggnadsarbete”. Presidenten förklarade:

Specialister från detta företag hjälper redan Ukraina att strukturera fonden för återuppbyggnaden av vår stat.

Zelenskyj tillkännagav vidare att han just talat med Italiens premiärminister Giorgia Meloni och därvid förhört sig om utsikterna för att Italien bidrar till att stärka Ukrainas luftförsvar.

Från det senaste WEF-mötet i maj vittnar en talande video om hur Zelenskyj under ett samtal med forumet grundare och chef Klaus Schwab jämför det land som han styr över med sin egen judiska stat Israel.

Han fann därvid att medan de två länderna båda befinner sig i ”en liknande fientlig miljö så har Israel till skillnad från Ukraina lyckats etablera sig som en relativt välmående ekonomi med en blomstrande teknisk industri, ”trots att nationen existerar i ett nästan konstant tillstånd av lågnivåkonflikt – eller värre”. ’

Vi styr världen

Mötet hade dessförinnan öppnats med Schwabs deklaration till WEF:s medlemmar rörande vilka som styr världen:

Framtiden byggs av oss i den kraftfulla gemenskap som kan bevittnas här i denna sal.

Medan temat för 2022 års upplaga av den 51-åriga lobbyorganisationens sammankomst var: ”Historia vid en vändpunkt: Regerings- och affärsstrategier” – så uppges temat för årsmötet 2023 vara: ”Samarbete i en fragmenterad värld”.

Till Davos förväntas i januari cirka 2 500 prominenta personer flyga in från hela världen redo att planera sin planets framtid.