Det sionistkontrollerade etablissemanget i västvärlden har ända sedan andra världskrigets tragiska utgång spritt de mest befängda påståenden om det nationalsocialistiska Tredje riket. En av de mest seglivade myterna som illvilligt lärs ut av Sions apostlar, är påståendet om ”gaskamrar” där miljontals judar ska ha ”förintats” av sadistiska germaner. Denna bisarra myt bärs i sin tur upp av en rad överdrifter när det gäller verkliga händelser under andra världskriget. Ett sådant exempel är det så kallade ”Warszavagettot” i Polen, vilket upprättades av tyskarna.

Att internera fientligt inställa etniska grupper är ingenting som är unikt för det tyska riket under Adolf Hitler. Roosevelt gjorde detsamma med tiotusentals japaner boende i USA under andra världskriget och det engelska imperiet, under en av sina mest expansiva faser, myntade uttrycket ”koncentrationsläger” när britterna tvångsintegrerade sydafrikanska boer i tusental.

Warszawagettot, vilket var avsett för fientligt inställda judar och deras familjer, framställs som ett ”andra steg” i sionisternas schematiska fantasifoster ”förintelsen”. Det första steget anser sionisterna var judeförföljelser som ett utslag för tyskarnas eviga djävulska karaktär och det tredje och sista steget, där myten om gaskamrarna kommer in, själva ”förintelsen” med avlusningsmedlet Cyklon B. Warszawagettot blir i detta ”förintelsens schema” det andra steget, ”gettoisering”, där sionisterna påstår att tyskarna systematisk samlade in judarna inför den mytomspunna gasningen.

Genom att ständigt, i de mest skiftande situationer, skrika högt om bland annat ovanstående lögner, har en viss etnisk minoritet med förkärlek för tyska miljardskadestånd som får ”öknen att blomma” i Palestina, lyckats skyla över faktiska ”Warszawagetton”. Både när det gäller gårdagens övergrepp mot civila, framför allt Stalins enorma läger i Sibirien, och idag i det av Israel ockuperade Gazaremsan.

Samtidigt som hela det västliga etablissemanget uppmanas till krokodiltårar över sextioåriga påstådda folkmord, lever palestinier idag i yttersta armod och umbärande. Om vi bortser från de miljoner palestinier som i generationer tvingats bo i flyktingläger i främmande land och sionisternas urskillningslösa raskrig i Libanon, så är den judiska arméns pågående övergrepp mot hundratusentals palestinier på Gazaremsan, det mest iögonfallande.

Totalt 70 procent av Gazaremsans befolkning är beroende av FN:s matprogram för att överhuvudtaget överleva. Det rör sig om 220 000 palestinier idag som lever i yttersta armod och umbäranden, som en direkt följ av sionisternas våta drömmar om ett återupprättat ”Kung Davids rike”, det rasistiska statsbyggarprojektet ”Eretz Israel”. Under judarnas nuvarande militära utrotningsaktion, ”operation sommarregn”, har 400 hektar jordbruksmark, bevattningsledningar och växthus systematiskt förstörts. I en sommartemperatur på 40 grader och högre, kan vem som helst föreställa sig vad brist på vatten och el innebär. Någon fungerande jordbruk kan inte föras på grund av att bulldozers och stridsvagnar mejat ner i princip all brukbar jord, och fiskeindustrin har stagnerat helt sedan fiskarna stoppats helt av den israeliska flottan. Det sionistiska krigsmaskineriet har helt och hållet stängt gränserna till Gazaremsan och ingen goj, icke-jude, får lämna området. Till detta kan läggas massarresteringar av hundratals palestinier, framför allt folkvalda parlamentsledamöter, och ”riktade mord” mot verkliga eller inbillade motståndsmän.

Så istället för att arrangera snyftresor till påstådda ”utrotningsläger” i Polen, borde Sveriges statsminister lyfta fram verkliga folkrättsliga övergrepp som begås i denna stund. ”Om detta må du berätta”, Göran Persson!


  • Publicerad:
    2006-09-05 00:00