I en ledarartikel avslöjar Aftonbladet än en gång att tidningen har en agenda mot svenska folket. De som engagerar sig ”rasistiskt” ska ”behandlas därefter” och det finns inga svenskar, menar Aftonbladets Karin Pettersson.

I Aftonbladets artikel, som går under titeln ”Dags att sluta gulla med SD”, är det återigen Sverigedemokraterna som får stå som symbol för den massiva kritik som finns mot det mångkulturella samhället. Det mest intressanta i ledarartikeln är att Karin Pettersson anser att medierna i sig inte ska – varken på ledarplats eller i nyhetsrapporterandet – bemöta invandringskritiker på ett objektivt och opartiskt sätt. Karin Pettersson menar att förekomsten av ett ”rasistiskt parti” i riksdagen innebär ”en påminnelse om att medierna har svikit sitt uppdrag”.

Karin Pettersson, politisk chefredaktör på Aftonbladet.

Karin Pettersson går sedan vidare till att angripa det svenska folket genom att hävda att det inte finns några svenskar: ”Det är ett parti som har ett enda mål: att bevara Sverige åt ’svenskarna’.”

Enligt Karin Pettersson har de svenskfientliga tidningarna på senare tid stött på ”stort motstånd” från bland annat ”partiets nätmobb” men också från ”forskare, tankesmedjor och andra journalister”. Hon hävdar att det på ”hatsajter” finns ”hot om våld” mot journalister.

Därför vill nu Karin Pettersson gå på offensiven och köra över alla som motsätter sig massinvandringen:

”Även i Aftonbladet har det gjorts misstag, som att överslätande beskriva SD som ’invandrarkritiskt’. […] För varje demokratiskt sinnad medborgare, publicist och reporter finns bara en slutsats att dra. SD är inte ett parti som alla andra. De är rasister och ska behandlas därefter.”

Läs även:  Massmedia: Mångkulturen får inte ifrågasättas!

 


  • Publicerad:
    2012-11-23 15:28