Den 21 juni begav sig aktivister från Landskrona till Kävlinge för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. På tåget på väg till Kävlinge spreds budskapet med klistermärken. När man var framme i Kävlinge så började den stora aktionen med att man satte upp stora mängder med klistermärken.

Rödingar från Lund brukar besöka Kävlinge för att sprida sin propaganda och för att leta upp nationalsocialister – efter att två av aktivisterna hamnade i bråk med rödingar förra året. Aktivisterna blev dömda för misshandel och väl på rättegången var där cirka femtio rödingar för att ta en del av aktivisternas personliga info.

När aktionen var klar så rev aktivisterna ner fiendepropaganda och tog några extra rundor för att se om man kunde stöta på dessa rödingar.

När aktivisterna var hemma i Landskrona på stationen i den mörka natten så kom det fram en gammal kvinna som kände sig väldigt otrygg i samhället – och i sin egen stad till och med. Så hon bad aktivisterna att hålla henne sällskap tills hennes taxi var framme på plats. Hon var väldigt tacksam för det och tackade aktivisterna så mycket.

Det är hemskt att se att våra svenskar är otrygga i sitt eget land. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen och gör skillnad!

imageimage


  • Publicerad:
    2016-06-23 21:30