MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 16 juli sammanstrålade svenskar och norrmän ur Nordiska motståndsrörelsens svenska Näste 2 och norska Rede 1 och 2 för att tillsammans sprida det nationalsocialistiska budskapet i gränsstaden Strömstad som är Sveriges västligaste stad.

DSCF1739

Viktor Melin talar. Klicka för större bild, gäller alla bilder i artikeln.

En aktivist från Näste 2 rapporterar här nedan om aktiviteten:

Klockan tolv stod aktivisterna samlade vid Norra hamnen och efter att ha hälsat på varandra spred man ut sig i området kring hamnens torg för att dela flygblad. Med anledning av den så kallade ”Mandeladagen”, som infaller den 18 juli och vars syfte är att högtidlighålla terroristen Nelson Mandela, delade man inte bara ut Nordiska motståndsrörelsens politiska programpunkter utan även ett flygblad som förklarar konsekvenserna av Mandelas dåd och verk. Att kritiskt uppmärksamma den så kallade ”Mandeladagen” ingick i en pannordisk aktion som verkar för att påvisa de vita i Sydafrikas situation; en situation som likaså kan komma att bli verklighet även i Norden om inte politisk ändring sker.

För att läsa mer om Nelson Mandela rekommenderas Nordfronts Dagens datum-artikel: Nelson Mandela: Politisk fånge eller terrorist? samt en artikel som fastställer att han utbildades av israelisk underrättelsetjänst. Även Bjørn Pedersens artikel Det vita folkmordet i Sydafrika bör läsas. Vidare kan man söka egen information om hur brottsstatistiken förändrats radikalt från dess att Mandela grep makten, hur vita utsätts för otroliga grymheter eller att bland annat Sverige och Sovjetunionen stod som storsponsorer till Mandelas parti, ANC.

DSCF1821

Åter till Strömstad: Flygbladsutdelningen fortlöpte väl och bemötandet var överlag gott. De många norrmän som rörde sig i staden tycktes överlag vara en aning mer öppensinnade än den genomsnittlige svensken, vilket bådar gott för utvecklingen i Norge. Tal om Sydafrika av idag och Nordens framtid hölls och framfördes av Viktor Melin och Tommy Olsen. Flygbladsutdelningen fortsatte i god takt med intressanta diskussioner och frågeställningar kring både partiprogrammets punkter och folkmordet i Sydafrika.

DSCF1764

Tommy Olsen talar.

Efter nära nog två timmar ställdes man dock inför nya utmaningar. Som de flesta läsare torde känna till blåste systemmedia upp en rasfrämlings harmlösa poserande ”egoboost” och ställningstagande för terroristen Nelson Mandela under Motståndsrörelsens första majtåg: ”en ensam modig, rasifierad kvinna” hette det i media. Denna gång hade Motståndsrörelsens belackare inte lyckats ringa in en proffsdemonstrant från huvudstaden, utan tvingades nöja sig med en lokal förmåga: En gaphals och rasfrämling till blottare som skuttade runt på torget och hävdade att ”det är en fri värld”. Ivrigt påhejad av bottenskrapet bland det politiskt korrekta paradigmets allra mest rättrogna fortlöpte cirkusuppvisningen i någon minut innan blottaren återgick till sina människokläder, troligen på grund av brist på tropisk hetta eller andra dansande nakna män.

DSCF1823

Meningsmotståndare som ägnar sig åt ideell stasiverksamhet.

blottare

DSCF1814

DSCF1834

Parkeringsvakt med rosa hår trodde att hon har diktatoriska befogenheter på gatan.

Polisstationen ligger rakt över gatan, men en parkeringsvakt var vad som tycktes stå till buds för att bringa någon form av ordning i den politiskt korrekta pöbeln – men ordningen uteblev då p-lisan visade sig stå på den svenskfientliga sidan. En av omegahannarna i regnbågsskocken gick istället fram och började strö ut räkstjärtar på det ankare som Motståndsrörelsen använder som podium för talarna, vilket ledde till att han konfronterades. Varför han kastade ut räkor är det nog bara han själv som vet. Från Motståndsrörelsens sida upplyste man att organisationen hade fullkomlig rätt att befinna sig på platsen, att bilda opinion, att bära vår symbol och så vidare. Medan man diskuterade med meningsmotståndaren och grundlagshatarna tog p-lisan parti genom att hävda att Motståndsrörelsens aktivitet var olaglig, att det var olagligt att filma och fotografera på offentlig plats samt att hon genom att ta av sig sin parkeringsvaktsväst plötsligt fått en ordningsvakts befogenheter.

DSCF1846

Dialog med polisen.

DSCF1872

Föga givande försök till diskussioner fortsatte mellan Motståndsrörelsen och yxskaften tills polis ankom till platsen. Polisen talade med de olika parterna men valde felaktigt att höra parkeringsvakten som en ”tredjepart”. Under tiden som aktivitetsansvarig hördes av polisen fortsatte flygbladsutdelningen som planerat. Aktivitetsansvarig valde att polisanmäla den blottande rasfrämlingen för förargelseväckande beteende samt sexuellt ofredande, varpå han själv anmäldes av polisen för ”olaga sammankomst” eftersom tal hållits med megafon. Polisen uppehöll sig länge en aning vilsna på platsen, till synes ovetande om vad som försiggick eller vad de skulle och fick lov att göra. Efter en tid gav sig blottaren av och alla barnfamiljer i centrala Strömstad kunde pusta ut.

Flygbladsutdelningen fortsatte i god mak ytterligare en tid innan man kände sig nöjd för dagen och valde att avrunda. Medan man samlade sig för att ta avsked innan man skulle skiljas åt för denna gång, skickade grundlagshatarna fram sina barnsoldater att stå vid ankaret med hemmagjorda regnbågsflaggor.

De dubbla måttstockarna torde vara tydliga för alla: Barn som tvingas stå och vifta med regnbågsflaggor som sina föräldrars ideologiska barnsoldater är vackert och fint nog att pryda vilken löpsedel som helst, men föräldrar som uppfostrar sina barn att anpassa sina tankebanor efter verkligheten och dess förutsättningar ”indoktrinerar” sina barn. ”Chutzpah!”

Det är även nämnvärt att påpeka att när en grupp nordiska män och kvinnor samlas för att med stort allvar bilda opinion för vita människors överlevnad, så bemöts det med en naken neger som hoppar och skuttar.

Är du intresserad av att se hur du kan bidra till att sätta stopp för det folkmord som bedrivs mot oss? Hur kan du sätta käppar i hjulet som drivs av den sionistiska makteliten? Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen redan idag, så slipper du leva i skam!

DSCF1875

DSCF1883


  • Publicerad:
    2016-07-18 22:00