USA. Amerikanska kändisar poserar i underkläder samtidigt som de uppmanar folk att rösta på demokratiska kandidater.

Den brittiska tidningen The Daily Mail skriver om att Zoe Kravits och Jenna Dewan poserar i underkläder samtidigt som de förmanar sina följare att rösta demokratiskt. Skådespelaren Lisa Rinna säger att hon blir inspirerad av Kravits och lägger ut en bild på sig själv i bikini med samma budskap.

Ryska Russia Today skriver om att både manliga och kvinnliga kändisar står barbröstade i en inspelad film och instruerar amerikaner hur de skall rösta. De flesta av kommentarerna på Youtube är negativa till videons budskap.

Sådana här tilltag är inget nytt

En av deltagarna i filmen är judinnan och ”ståuppkomikern” Amy Schumer. Madonna introducerade henne 2016 och lovade då samtidigt att suga av alla som röstade på Hillary Clinton i valet.

Judinnan Sarah Silverman som också står barbröstad i den senaste videon blev ännu mer ökänd efter att ha visat upp lesbiska sexpositioner med en liten hund. Detta i syftet att försöka få den mäktiga judiska donatorn Sheldon Adelson att istället ge donationer till Barack Obama vid presidentvalet 2012. Silvermans sjuka video kan ses fortfarande ses på Youtube här.

Inte ens i Sverige har vi kommit undan sådant här beteende eftersom den förra moderata partiledaren Anna Kinberg Batra erbjöd sig att skicka nakenbilder i utbyte mot röster.


  • Publicerad:
    2020-10-08 23:10