INRIKES. Tidigare idag kraschade en bil med tre personer in i en bergvägg i Marks kommun. Enligt uppgifter till Nordfront befann sig tre araber i bilen och ingen av dem ville kännas vid att de kört bilen efter vansinnesfärden.

Klockan 15.21 fick räddningstjänsten i Marks kommun in ett larm om en trafikolycka. Till Expressen uppgav Mikael Rohmee från räddningstjänsten att en bil med tre passagerare  ”av okänd anledning” hade sladdat fram och tillbaka och slutligen in i en bergvägg.

– Två eller tre personer har förts till sjukhus efter kraschen. Jag är inte helt säker på att de tog med sig den tredje personen, säger han.

Enligt uppgifter till Nordfront var orsaken till sladden dock långt ifrån ”okänd” för blåljuspersonalen på plats. Vår källa berättar att det handlade om en bil med ”tre araber” som i hög hastighet körde om en annan bil i en kurva. När de upptäckte att de fick möte med vår källa så försökte de först att avbryta omkörningen, men lyckades i processen sladda in i vägräcket, snurra över till mötande körfält varpå vår källa med väldigt liten marginal hann styra undan för att undvika en krock.

Efter detta ”snurrar” arabernas bil och kolliderar med bergväggen.

Vår källa berättar hur han hörde samtliga tre araber förneka inför polis på plats att de kört bilen. När en av polismännen tillfrågades ifall de kollat efter körkort hade denne endast suckat och svarat:

— Det spelar ingen roll. De kan ha en papperslapp från Afghanistan som intygar att de tagit körkort, vilket gör det lagligt att köra här.

Källa:
Bil med tre personer kraschade in i bergvägg


  • Publicerad:
    2017-06-03 22:25