VÄNSTEREXTREMISM. Avmaskerat har avslöjat identiteten på en av de mer aktiva vänsterextremisterna på Twitter.

Den nya hemsidan Avmaskerat som lanserades den 1 maj i år släppte idag ett intressant avslöjande om Ida Hällström. Hällström ligger bakom flera Twitter-pseudonymer som under flera års tid postat kriminella brottsuppmaningar där hon uppviglat andra vänsterextremister till att attackera meningsmotståndare.

Tidigare har Hällström kallat sig Eerie och Slussen plan C på Twitter. Den senaste och nu aktiva pseudonymen är Flammen.

Bara tidigare idag hyllade Hällström mordet på den 19-årige gymnasieeleven i Härnösand som enligt uppgifter höggs ihjäl när han försökte hindra en äldre afrikan från att våldta en ung kvinna. Detta firade Hällström genom att posta en bild som visar hur AFA-aktivister tidigare firade mordet på 17-årige Daniel Wretström.

Avmaskerats granskning avslöjar att Hällström har ett förhållande med en man som också verkar ha vänsterextrema åsikter samt vart de bor. Läsare som tipsade Avmaskerat om Hällström och hennes näthatande hade också fotograferat på tomten som utifrån de publicerade bilderna verkar vara dåligt skött.

I övrigt är det som sticker ut i artikeln att Hällström är en blåhårig kuf som själv sitter på Twitter och hånar nationalister för deras utseende.

Läs hela artikeln inne på Avmaskerat!


  • Publicerad:
    2020-05-12 15:30