SVERIGE. Bloggerskan och entreprenören, Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, tar nu avstånd från Moderaterna. Orsaken? Hon är missnöjd med att de vill införa tiggeriförbud och att de vill ge ut tillfälliga uppehållstillstånd och inte permanenta.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Det var efter att Moderaternas partistämma beslutade under onsdagen att de vill införa tiggerförbud lokalt och att de permanenta uppehållstillstånden ska ersättas med tillfälliga. Detta fick den 24-åriga bloggerskan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip att överge Moderaterna då hon menar att de övergett tanken om att sätta ”individens frihet i fokus”. Löwengrip är upprörd över Moderaternas förslag om tiggeriförbud och tillfälliga uppehållstillstånd och skriver:

Jag har verkligen stått bakom Moderaterna, ett parti som sätter individens frihet i fokus. När det nu sätts på prov i verkligheten så är det inte frihet för alla som tydligen är i fokus. Man kan inte förbjuda tiggeri. Det är som att förbjuda fattigdom eller svält. Varför ska vi ens kriminalisera utsatta människor? Visst, gatan kanske blir renare och lättare att passera för oss utan att få dåligt samvete men du löser ju inte situationen för dom utsatta. Snarare förvärras den. Och gällande uppehållstillstånd som ska vara tillfälliga. Ja det låter väl bra på pappret. Men hur tror ni det känns för en familj som kommit hit?

Löwengrip skriver att hon funderar på att rösta på Centerpartiet då hon uppfattar partiet ”som ett medmänskligt parti”.

Bloggerskan har precis sålt sin lägenhet på Kungsholm där utgångspriset låg på 7,5 miljoner kronor. Hon har nyligen köpt en villa på 200 kvadratmeter ute på Lidingö. Innan bloggerskan flyttar in väntar stora renoveringar i huset. En kostsam renovering som hon ser mycket fram emot.

Om Blondinbella kommer att visa ”medmänsklighet” och inhysa de invandrare som hon anser bör få permanenta uppehållstillstånd i sin nyrenoverade 200 kvadratmeter stora villa på Lidingö är ännu oklart.

Källa:
Har Moderaterna stängt sina hjärtan?


  • Publicerad:
    2015-10-20 11:45