Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

De degenererade och pedofila centerpartisterna

Av Marcus Hansson, 2020-12-27
marcus.hansson@nordfront.se

CENTERPARTIET. Nordfront gör en lätt sammanställning med ny text samt äldre artiklar och varningar till människor om sexualbrottslingarna i Centerpartiet.

Fredrick Federley

Under hösten uppdagades det att Fredrick Federleys partner var en dömd våldtäktspedofil. De hade träffats på bögappen Grindr. Nordfront rapportering om Federley har varit omfattande.

Federley och Centerpartiets skademinimering gick igång på full varv och Federley hävdade att han inte vetat om omfattningen av hans partners brott och att de nu skiljts åt. Det uppdagades tämligen omgående att Federley ljugit då det avslöjades att han vetat om brottet ända sedan sommaren och att han själv erkänt inför grannar att han vetat om det tidigare än vad han själv sade. När grannarna läckte hotade Federley med skicka Säpo på dem. Federleys pedofilpartner har fått bo ett tag under skandalen hemma hos Federleys mamma.

Skandalen fortsatte sedan då det uppdagades att han umgåtts och haft sex med fler dömda pedofiler. En av pedofilerna som Federley gått på sexklubbar med i Bryssel var en dömd pedofil som haft uppdrag för den norska motsvarigheten till Centerpartiet i Norge.

Den centerpartistiska ledningen har inte valt att sparka ut Federley utan istället skyddat honom. Men trycket blev till slut för mycket för honom själv och han avsagde sig alla sina uppdrag och tar för tillfället en time-out.

Christer Karl-Håkan Yrjas 19730330 – 7859

Pedofilkramaren Christer Yrjas (C). Skärmbild: YouTube.

Strax efter avslöjandena om Federley skrev Samnytt om Christer Yrjas inneboende som var en dömd pedofil. Pedofilen hade bott hos Yrjas i flera år och även begått nya brott när han bott hemma hos honom. Samnytt upptäckte också att Yrjas ägde granngården där två ytterligare dömda pedofiler bodde. Christer Yrjas var under den här tiden ordförande för kommunfullmäktige i Tomelilla, ordförande för familjenämnden i samma kommun och nämndeman i hovrätten för Skåne och Blekinge.

När pedofilvurmaren Yrjas avslöjades valde han att lämna sina uppdrag.

Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen valde att informera Yrjas grannar och människor vid kommunhuset efter avslöjandena om honom.

Bo Gunnar Hedlund

Centerpartisten Bo Gunnar Hedlund förgrep sig sexuellt på en ung flicka som var fosterhemsplacerad hos honom. För detta dömdes han till 10 månaders fängelse. I en intervju berättar den nu vuxna kvinnan att hon fortfarande ibland mår dåligt över Hedlunds övergrepp mot henne.

Dieter Willi Emil Schönefeld 19491223-1810

Nordfront skrev om Dieter Schönefeld och aktivister från Nordiska motståndsrörelsen varnade Schönefelds grannar om hans brott.

Schönefeld likt Hedlund förgrep sig på barn som var fosterhemsplacerade hos honom. Övergreppen mot de fosterhemsplacerade pojkarna ansåg rätten vara hänsynslösa och dömde honom till åtta års fängelse.

Målnummer: B 3775-16

Denny Per-Olof Olofsson 19570204-8595

Denny Olofsson är centerpartist och nämndeman. Han arbetade under lång tid inom ungdomsverksamhet, där han arbetat med att införa rätt ”värdegrund” som ”kvinnorättskämpe”. Han har under en längre tid köpt sexuella tjänster av kvinnor och år 2019 dömdes han för att ha köpt sexuella tjänster av en 14-årig tjej. De sexuella tjänsterna innebär BDSM-inslag mot den minderåriga ungdomen.

I tingsrätten försöker han försvara sig med sitt tidigare engagemang.

— Det jag tycker är viktigt är att kvinnor och tjejer tar plats i svensk idrott. Om man hade gjort research på vad jag gjort som varit bra, så hade ni sett vilken nytta jag har gjort

Tomma ord med tanke på vad polisen finner i hans hem. Samnytt skriver:

Vidare har polisen i Olofssons bostad påträffat en större samling av erotiska noveller som skildrar hur äldre man våldtar, binder fast, torterar och könsstympar barn.

Hovrätten känner sympati med Olofsson och sänker hans straff några månader för att han inte kommer kunna finna ett likadant jobb efter hans frigivning. Olofsson döms till tre och ett halvt års fängelse.

Målnummer: B 3343-19

Niklas Carl-Håkan Wellholt 19660303-3579

Niklas Wellholt (C) blottade sig för småflickor. Foto: Facebook.

Centerpartisten Niklas Wellholt blev under hösten dömd för sexuellt ofredande efter att han visat sin penis för flickor mellan åldern nio till elva år. Han frågade även 11-åringen om hon ville känna på den. Tingsrätten skriver om hur pedofilen Wellholts sexuella ofredande har påverkat henne.

Händelsen har satt djupa spår i Sekretess A. Hon vill inte gå ut själv och någon måste följa med.

Wellholt dömdes till dagsböter och skadestånd.

Målnummer: B 2510-19

Oskar Åsberg

Oskar Åsberg (C). Foto: Pressbild.

Centerpartistisk kommunfullmäktige i Uppsala och deras lokala ordförande. När Centerpartiet fick reda på vad Oskar Åsberg gjort försökte de städa bort honom från deras hemsida. 44-åriga Åsberg har varit på rättegång efter att ha köpt sexuella tjänster av en 16-åring och en 17-åring. Den 16-åriga ungdomen ville han utföra BDSM-inslag på. Han skriver till flickan: ”pappas flicka”. Han säger även till henne: ”min flicka som jag ska utnyttja som jag vill” och frågade en av flickorna om hon gillade drogen Oxykodin.

Domen kommer i början av nästa år.


  • Publicerad:
    2020-12-27 09:00