AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen genomförde nyligen en affischering om pedofili i orten Björbo. Bakgrunden är skandalen om den pedofilkramande centerpartisten Fredrick Federley. 

Foto: Motståndsrörelsen.se.

Nordiska motståndsrörelsen satte nyligen upp affischer i orten Björbo. Aktiviteten beskrivs i en kamprapport som publicerats på Motståndsrörelsen.se:

Under torsdagseftermiddagen 8/4 tog medlemmar ur Näste 5 en tur till det numera välkända Björbo för spridning av Motståndsrörelsens syn på sexualförbrytare.
Budskapet är tydligt!

Den lilla orten i Dalarna har den senaste tiden blivit känt för att vara hemvist åt den pedofilkramande centerpartisten Fredrick Federley. I slutet av förra året avslöjades att centerpartisten bodde sambo med pedofilen Jonas Love Almqvist, som dömts för 22 våldtäkter av barn.

Under slutet av förra året växte sig pedofilhärvan större, då Federley kopplades till en andra och en tredje pedofil. Centerpartiet fortsatte att leverera liknande fall.

Däribland centerpolitikern Christer Yrjas, som avslöjades bo tillsammans med en dömd pedofil. Dessutom avslöjades flertalet centerpartister som dömts för olika former av pedofilbrott.

För Nordiska motståndsrörelsen är lösningen på pedofilproblemet självklart. ”Systemet daltar med pedofiler. Det gör inte vi!”, lyder affischerna.


  • Publicerad:
    2021-04-11 14:40