BROTTSLIGHET. Denna vecka berättar Dr. David Duke om hur Hollywood skapat en falsk bild av exempelvis maffian i USA.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

De flesta av oss har nog vid någon tidpunkt trott att maffian i exempelvis USA mestadels utgjordes av italienska invandrare. I och med att judarnas informationsmonopol brutits, genom internet, framträder dock en helt annan bild.

I själva verket har judar varit ledande för de värsta maffianätverken någonsin i bland annat USA och Ryssland, ett faktum som få känner till.

Detta beror på att judar de-facto kontrollerar Hollywood och på så vis har dessa förmedlat en skev verklighetsbild i vilken italienare varit huvudaktörerna bakom den organiserade brottsligheten i USA.

En av dessa judiska maffiabossar som få känner till var Meyer Lansky, en storgangster som Nordfront tidigare skrivit en intressant Dagens datum om.

    Judarna i Hollywood har mystiskt nog inte gjort maffiabossen Meyer Lansky lika välkänd som den italienskättade Al Capone.

Hollywood har inte gjort maffiabossen Meyer Lansky lika välkänd som den italienskättade Al Capone.

Dr. David Duke har gjort en dokumentär i detta ämne, döpt till The Coverup of Zionist Organized Crime! översatt: Mörkläggningen av sionistisk organiserad brottslighet!

I filmen berättar han bland annat hur amerikanska myndighetspersoner pekar ut Israel som ett världsnav för organiserad brottslighet och hur den judiska maffian även skodde sig på Ryssland efter Sovjets fall.

Se dokumentären här, med engelsk undertext:


  • Publicerad:
    2015-04-26 08:00