DÖDSKNARKARNAZISM. 12 nazister ridande på rosa drakar har attackerat ett dagis med lasergevär.

Jag förväntar mig att samtliga antirasister, världsförbättrare och företagschefer som vill vinna PK-poäng därför ställer upp till demonstration mot det rasistiska våldet. Vi måste visa att det inte är okej att attackera småbarn med lasergevär och att de högerextrema krafterna inte kan göra vad de vill oemotsagda.

nazistattack

Nordfront rapporterade i förra veckan om att förtroendet för Aftonbladet och Expressen har gått i botten. Bara 10, respektive 13 procent, har förtroende för det tidningarna skriver. Innehållet i tidningarna borde alltså gå att ses som förströelse och underhållning för de flesta av läsarna. Men det verkar finnas ett undantag – i alla fall för vissa – och det är när ordet ”Nazist” nämns i en artikel. Då helt plötsligt verkar tidningsjättarnas ord vara lag. Då litar helt plötsligt dessa människor på de mest fantasifulla kreationer som skribenterna fabulerar. Ingenting tycks nämligen osannolikt eller uppseendeväckande när det handlar om nazister. Inte en enda av dessa läsare ifrågasätter någonting och den annars närvarande källkritiken tar time out.

Jag har lagt timmar på att läsa igenom tråden om ”nazistattacken” i Malmö på Flashback och kan konstatera att vänsterextremisterna försvarar antisvensk medias ord med näbbar och klor. Det media skriver gynnar såklart ”vänsterns” agenda. Om Aftonbladet hade skrivit om min fabricerade händelse ovan med de tolv nazistiska drakryttarna hade garanterat trollen från vänstersidan spammat varenda Flashbacktråd med toppargument som: Ge mig en källa på att det inte finns några drakar! Fram tills det händer är Aftonbladets artikel hundra procent trovärdig.

Inte ens vissa nationella tycks vara förskonade från detta konstiga resonemang gällande förtroendet för media när de gemensamt ropar nazisten kommer! Vi såg efter Kärrtorp hur vissa nationella direkt fördömde och tog avstånd från Motståndsrörelsens aktivister trots att de enbart hade bildat en uppfattning utifrån medias rapportering och alltså inte själva deltagit. I samband med detta vill jag tydliggöra att varken jag eller Motståndsrörelsen tar avstånd från SvP:arna i Malmö. Fram tills motsatsen bevisas agerade dessa herrar i självförsvar så som varje nationell aktivist bör.

En annan intressant trend som går att se i den tidigare nämnda tråden på Flashback är att vänstertrollen tungt argumenterar för att det inte alls var tal om några antifascister som var inblandade i bråket i Malmö. Nej det var feminister.

Alla som har minsta insyn i den röda rörelsen vet om att det närmast är obligatoriskt med medlemskap i åtminstone tio olika organisationer, partier och projekt. Att man är feminist utesluter såklart inte att man är kriminell antifascist också.

Att de då medvetet försöker förvränga orden och få folk att tro att det var feminister och inte antifascister som var inblandade, är givetvis för att de själva ser ner på feministerna. De ser dem som svaga och en sämre sorts rödingar och de förväntar sig därför att alla andra ska göra det med. En feminist tycks helt enkelt inte låta lika farlig som någon som är med i AFA enligt deras resonemang. Detta får mig att undra dels om feministerna tycker det känns bra att bli nedvärderade av sina egna och dels ifall de kallat mig för djurrättsaktivist istället för nazist om jag hade hamnat i bråk under en demonstration mot minkfarmar?

Paulina Forslund skrev en artikel om mediadrevet efter helgen. Där undrade hon vad som krävs för att det ska räknas som självförsvar av en nationalsocialist. Om hon blir angripen på stan med sina barn och lyckas freda sig, kommer det då i media att räknas som en nazistattack? Kommer det anordnas demonstrationer land och rike runt för att hedra den eventuellt skadade vänsterextremisten som attackerat en småbarnsmor?

Om jag får in en brandbomb genom sovrumsfönstret och tar mig ut för att försvara mitt hem och min familj, kommer det då skrikas om nazistattacker i media? Kommer det då att gås man ur huse bland rödingarna för att demonstrera mot rasistiskt våld? Är det en nazistattack om några nationella kamrater går ut på krogen för att kolla på ett sportarrangemang och dricka en öl och på hemvägen blir attackerade av ”feminister”?

Enligt vad vi sett efter Kärrtorp och Malmö kommer det antagligen alltid att räknas som en nazistattack och demonstreras mot rasistisk våld så länge en enda ickenationell blir skadad i en konfrontation där en eller flera nationella är inblandade. Om 100 nationella dör och en enda svenskhatare får en smäll på käften får vi antagligen dras med både ”nazistattacker” och antirasistiska antivåld-så-länge-det-inte-är-vi-själva-som-utövar-det-demonstrationer.

De gräver dock sin egen grav. Visst, ett tag kommer de att kunna köra sitt race, men folket kommer att tappa en liten bit förtroende varje gång. Och redan nu så vet både vi och dem att de nationella ökar i antal och extremvänstern minskar. Den etablerade median får färre läsare och den alternativa får fler.


  • Publicerad:
    2014-03-12 10:01