USA. När 83 procent av rösterna räknats i District of Columbia, där huvudstaden ligger, leder Joe Biden med mer än nio röster mot en. Många amerikaner tror att det pågår ett omfattande valfusk.

Enligt valresultatet i USA:s huvudstadsområde, District of Columbia, där nyligen 83 procent av allmänhetens röster hade räknats (lunchtid svensk tid), får demokraternas utmanare Joe Biden 93 procent av rösterna mot den sittande republikanske presidenten Donald Trump som bara får fem procent.

Skillnaden är historiskt stor, i paritet med valresultat i kommunistdiktaturer som Kina och forna Sovjetunionen.

230 000 av 700 000 invånare i Washington, D.C. klassificeras som Vita människor. Resten tillhör en främmande ras.

På valnatten var det tydligt att Trump skulle vinna valet, inte minst i och med att han såg ut att vinna rösterna även i tveksamma stater där det vägde jämt, så kallade swing states.

Den frilansande journalisten och Donald Trump-anhängaren Patrick Henningsen på 21st Century Wire kallade situationen efter valnatten för en soft coup, en mjuk statskupp.

— Ingen kan säga att vi inte varnade för det som händer just nu, som redan hade planerats [av vänsterlägret]. Tittar man på siffrorna för valnatten såg det klart ut som att Trump skulle vinna, men rösträkningen avbröts i några stater, inklusive stater där han gick starkt framåt och höll på att vinna, säger Henningsen.

— I Pennsylvania hade Trump en stark ledning när man trampade på bromsen [för rösträkningen]. Det handlade om uppåt 600 000 rösters ledning, fortsätter Henningsen.

— Trump ledde i North Carolina – de slutade räkna; han ledde i Georgia – de slutade räkna; Trump ledde i Pennsylvania – de slutade räkna. Trump ledde i Nevada, och jag tror att de bestämde sig för att pausa räkningen till torsdagen…normalt räknar man tills man räknat alla röster man har fått in.

Demokraterna har velat att röster som kommer in även efter valdagen, ska räknas. Fördröjningen av rösträkningen verkar enligt Henningsen vara ett led i detta.

— Det verkar som man fördröjer [processen] för att vinna tid så att det juridiska maskineriet ska hinna gå igång [för att kunna processa om valutgången], sade Henningsen på onsdagen.

På torsdagen ansåg Henningsen att man nu säkert kan kalla det som sker för valfusk:

Det finns mycket tydliga indikationer och bevis för valfusk i Michigan, Pennsylvania och på andra håll. Alla gynnar den mirakulösa ökningen [av Bidens röster] klockan 04:00.

Det är uppenbart. Detta kommer att gå in i politisk krigföring som vi aldrig sett förut.

Den ”mirakulösa ökningen”, rapporterade Nordfront om på torsdagen, och satiren har börjat flöda i sociala medier:

Ärkebiskopen för katolska kyrkan i USA, Carlo Maria Viganò, sade på onsdagen att den djupa staten har organiserat sig för att kuppa valet:

— Vi har sett den djupa staten organisera sig långt i förväg för att genomföra det mest kolossala valfusket i historien för att se till att den man förlorar, som mest strävsamt bekämpat den Nya Världsordningen [”New World Order”] som mörkrets barn vill ha.

The Washington Times rapporterade igår att Justitiedepartementet godkänt användandet av att beväpnade agenter undersöker möjligt valfusk vid rösträkningscentra, och kringgår därmed lagen som förbjuder användningen av beväpnade federala officerare vid vallokaler.

Trump har i månader lovat att använda federala poliser för att bekämpa vad han redan länge sagt skulle komma att bli omfattande valfusk. Redan tidigare i år hotade Trump med att använda polisen för att patrullera vallokalerna på valdagen.

Enligt Justitiedepartementet har man dock inte skickat federala agenter någonstans för att övervaka rösträkningen.

Samtidigt har Project Veritas, som ofta är en nagel i ögat på många systemmedier och organisationer, avslöjat enskilda händelser av valfusk som tyder på att valfusket är systematiserat.

Denna gång har de videor som visar hur en brevbärare levererar röstsedlar som väljare inte har gjort anspråk på, och som kan fyllas i med önskad presidentkandidat – i en annan medborgares namn.

Project Veritas video släpptes bara en dag efter deras förra avslöjade video som visar att chefer eller mellanchefer inom USA:s postväsen givit order till anställda om att sortera poströster för sig, så att dessa kan bakdateras i syfte att bli giltiga.

Oavsett vilken presidentkandidat som kommer att utropas som vinnare, har spelet om presidentposten blivit mycket infekterat i en omfattning som är värre än väntat.

På Twitter är det många republikaner som misstänker att det pågår omfattande valfusk för att tillsätta Joe Biden som president, bara för att av hälsoskäl relativt snart låta honom avgå för att den ännu mer antivita vicepresidentkandidaten Kamala Harris ska tillsättas.

Den Vita identitären Jared Taylor anser att oavsett vem som blir president, är Amerika på väg mot att bli ett undergångsland för de Vita, men för att vinna tid och organisera ett motstånd som syftar till att avbryta alla integreringsförsök med andra raser och istället separera dem från varandra, är det viktigt att Trump vinner.

En seger för Demokraterna skulle skynda på den antivita agendan, menar Taylor.

Nordfronts Marcus Hansson ser dock en stor fördel i om Biden utropas till vinnare när valkaoset är över, för det kommer att öka möjligheterna för ett förlösande inbördeskrig i USA.

Enligt mig är det detta diskussionen skall handla om, vem som är bäst för att skapa det inbördeskrig i USA som kommer gynna vita. Inte vem som vann och vem som fuskade, det är att ta maktens infallsvinkel och tänka efter det narrativ de vill att vi skall tänka på.

Vid en vinst för Biden ser det alltså långsiktigt ut som att konstitutionen kommer att angripas. Det viktigaste i nuläget är dock att många människor som stödjer Trump redan pratar om valfusk. Om Biden vinner kommer denna inställning att etsa sig fast hos människor och göra dem ännu mer fientliga mot den nuvarande makten som använder demokrati som sitt verktyg för att förleda massorna. Amerikansk media, som till stor del kontrolleras av individer ur den judiska eliten, kommer att försvara Biden och det kommer att skapa fientlighet mot dem och erodera deras makt över folkets sinnen.

Twitterkontot Least in the Kindom roar sig med att posta nya inofficiella logotyper för Joe Bidens valkampanj, baserade på det vida omtalade skuttet till Bidens fördel i rösträkningen.


  • Publicerad:
    2020-11-06 12:59