USA. ”Det var för ditt eget bästa”, förklarade en far i Michigan efter att sonen upptäckt att hans omfattande porrsamling hade likviderats. Nu stämmer sonen sina föräldrar på en summa som nästan motsvarar en miljon svenska kronor.

Historien om den amerikanske mannen som stämmer sina föräldrar efter att dessa förstört hans omfattande samling av pornografi börjar 2016, då mannen tillfälligt flyttade in i föräldrahemmet efter en skilsmässa.

När han efter tio månader skulle flytta till ett eget boende upptäckte han dock att något saknades, nämligen tolv flyttkartonger med porr.

Hans far ska ha erkänt att han förstört den omfattande porrsamlingen, men menar att det bara var för sonens eget bästa. Mannen polisanmälde också sin far, men åklagaren valde att inte gå vidare med fallet.

I ett e-postmeddelande som sonen bifogat med sin anmälan skriver pappan:

Tro det eller ej, men den enda anledningen till att jag förstörde din porr var för din egen mentala och emotionella hälsas skull. […] Jag skulle ha gjort detsamma hade jag hittat ett kilo crackkokain.

En dag hoppas jag att du kommer att förstå.

Men sonen har nu valt att gå vidare med en civilrättslig stämning mot föräldrarna. Han menar att samlingen – förutom den stora kvantiteten – även innehöll en del sällsynt ”vintage-porr” som inte går att köpa idag. Mannen uppskattar att värdet av samlingen uppgår till motsvarande 300 000 kronor.

I stämningen kräver han nu föräldrarna på 89 000 dollar.

Källa:
Parents v porn: Son sues father who destroyed his $29k sex film collection, lawsuit claims


  • Publicerad:
    2019-04-15 10:00