Nordfront fick nyligen in ett tips om en film på Youtube med titeln Quotable Quotes From the Chosen Ones. Det är en film som flera gånger tagits ner av Youtube, eller ”Jewtube” som uppladdaren väljer att kalla sidan.

Filmen innehåller många uppseendeväckande citat från diverse judar. Många av de citerade judarna är framstående judar som tidigare varit premiärminister och liknande i Israel. Personen som tipsade Nordfront om filmen beskriver den på följande sätt:

”Om man hyser minsta tvivel om att palestinierna är de verkliga offren i Israel-Palestinafrågan så lär alla sådana eventuella tvivel sannolikt skingras helt och hållet efter att man har sett den här filmen. Citaten i filmen beskrivs nog allra bäst som genuint illvilliga och utstuderat ondskefulla, vilket inte är så underligt egentligen med tanke på vilka det är som har sagt dessa chockerande elaka saker.”

I filmen berättas att Ehud Barak jämfört palestinier med krokodiler. Andra ledande israeler har jämfört palestinierna med gräshoppor eller kallat dem för ”tvåbenta bestar”. Några av de mer anmärkningsvärda citaten:

”En miljon araber är värda mindre än en judisk fingernagel” — Rabbi Yaacov Perrin

”Den moderna eran är den judiska eran och nittonhundratalet i synnerhet är det judiska århundradet.” — Yuri Slezkine

”Varje gång vi gör någonting säger du att USA kommer göra si eller så. Låt mig klargöra detta för dig: Oroa dig inte för amerikanska påtryckningar mot Israel. Vi – det judiska folket – kontrollerar USA och amerikanerna vet det.” — Ariel Sharon

Se hela filmen här:


  • Publicerad:
    2012-11-21 14:08