FILM. Youtubeanvändaren Murdoch Murdoch, som är känd för att göra humoristiska klipp om Alt-right-rörelsen, har publicerat en film om en nationell aktivists uppvaknande.

Murdoch Murdoch kallar sig en Youtubeanvändare som gjort sig ett namn genom att publicera humoristiska filmklipp på Youtube. Hans filmklipp följer tre karaktärer: En blond man, som är libertarian, heter Murdoch, en rödhårig man vid namn Dr. Murdoch är nationalist och en kvinna vid namn Murdoch-chan är nationalsocialist – tillsammans ska dessa tre representera olika aspekter av den amerikanska alt-right-rörelsen.

Nyligen publicerade han ett klipp av det mer seriösa slaget och som spridits en del på sociala medier. Det behandlar den nationelle aktivistens uppvaknande, från apati och uppgivenhet till kampvilja och mening med tillvaron.

När en man blir bestulen på allt han är. När hans öde inte längre är sitt eget, när han inte har någonting alls – då är han fri!

Klippet jämför vår situation med de vitas i Sydafrika, som också folkmördas om än på ett mer uppenbart sätt, och avslutas med att konstatera att vi fortfarande har mycket att göra innan vårt folk befriats.

Se klippet nedan:


  • Publicerad:
    2017-06-07 23:00