INRIKES. Flera gärningsmän har misshandlat en man svårt i Södertälje. Bland annat ska gärningsmännen ha använt någon form av tillhygge vid misshandeln.

Vid 13-tiden idag fick polisen i Södertälje in ett larm om en misshandel i området Ronna. En man i 40-årsåldern blev misshandlad av fyra gärningsmän. Enligt uppgifter ska misshandeln ha börjat med att två bilförare kommit i dispyt med varandra. Gärningsmännen överöser mannen med sparkar och slag och något form av tillhygge. De har även förstört mannens bil genom att slå på den med påkar och kedjor.

— Vissa vittnen säger att det var sparkar och slag, andra vittnen pratar om att gärningsmännen använt någon form av tillhygge, säger Eva Nilsson från polisens länskommunikationscentral.

Gärningsmännen flydde från brottsplatsen på mopeder och än så länge har ingen gripits. Polisen patrullerar nu området och pratar med vittnen till händelsen. Polisen har nu valt att inleda en förundersökning om synnerligen grov misshandel. Den misshandlade mannen har ännu inte hörts av polisen.

— Han är allvarligt skadad. När det är bråttom så prioriterar man liv och hälsa innan man pratar med någon, så vi har inte pratat med honom om vad som har hänt, säger Eva Nilsson.

Källa:
Man svårt misshandlad av flera gärningsmän


  • Publicerad:
    2015-07-16 20:30