Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Salwan Momika attackerad i Södertälje

Koranbrännaren attackerad under livesändning Utredning pågår enligt polisen.

Kristdemokrat stoppade borgerligt maktövertagande i Södertälje

Högern skulle ta makten i kommunen Fälldes av ensam kristdemokrat.

Mördade mannen var vän till SD-politikern

Kände mannen sedan hans barndom Köpte gemensamt bilen de snart skulle sälja.

Gängkriminell mördad i SD-politikers bil

Sköts till döds i Ronna Partikamrater tror inte politikern är gängkopplad.

Södertäljes kommunordförande vägrar prata om klaner

KLANSAMHÄLLET. Boel Godner (S) kan inte uttala sig om rikspolischefens uppgifter om kriminella klaner stämmer, men hon vägrar göra skillnad på ”folk och folk”.

Tre av ledarna för Södertäljenätverken gripna

MÅNGKULTUREN. Männen i Södertäljenätverken greps för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

Kräver ny folkräkning – för att kunna erbjuda illegala invandrare bättre boende

FOLKUTBYTET. Idag medger de flesta riksdagspartierna att myndigheterna inte vet vilka som vistas i landet. Man kräver en ny folkräkning. Men de motiv man anger för detta krav har förändrats.

Banderolluppsättning i Södertälje kommun

Tidigt på måndag morgon 27/1 var kamrater i Näste 1 ute i Södertälje och fäste två banderoller över E4/E20, en i vardera riktning. Budskapen på banderollerna var “Nordfront.se” samt “Nordiska motståndsrörelsen”.

Affischering i Södertälje kommun

Natten den 26 december var kamrater i Näste 1 ute i Södertälje för sprida information om Nordiska motståndsrörelsen genom att affischera.

Leif Östling får sparken efter intervju med “vit makt-kanal”

INRIKES. Efter att ha kritiserat massinvandringen i Youtubekanalen Swebbtv får finansmannen Leif Östling sparken som ordförande för Södertälje Science Park. ”Det är alldeles för grovt för att det ska kunna accepteras”, säger Södertälje kommunstyrelses ordförande Boel Godner till Länstidningen Södertälje.

Allt fler yngre i Södertälje inblandade i grov kriminalitet

INRIKES. Den mångkulturella staden Södertälje som under åratal fått känna av effekterna av massinvandringen ser nu allt fler yngre inblandade i grov kriminalitet.

Främlingsattack slogs tillbaka i Järna!

JÄRNA. Under eftermiddagen attackerades aktivister från Näste 1 av ett gäng rasfrämlingar och folkförrädare i Järna, Södertälje kommun. Attacken misslyckades då motståndsmännen slog tillbaka med full styrka vilket ledde till att gänget upplöstes och flydde från platsen.

Tågstationer utrymda efter bombhot

INRIKES. Bombhot riktades tidigare idag mot tåg i Göteborg och Södertälje och hundratals resenärer fick evakueras.

Fler nedtagningar av prideflaggor

SÖDERTÄLJE. Nertagningarna av prideflaggor fortsätter i Södertälje. Natten till torsdagen togs ett antal flaggor ner och minst en flagga blev nerskuren för Telge bostäder. Flaggorna utanför stadshuset är åter uppe men Telge AB som äger Telge bostäder låter hälsa att de ger upp.

Prideflaggor stulna i Södertälje

SÖDERTÄLJE. Under tisdagsnatten stals prideflaggorna utanför Södertäljes stadshus. Avskurna linor har hittats och kommunikationschef Maria Dahl Torgerson lovar nya flaggor inom kort. Södertälje har i samband med prideveckan i Stockholm valt att fortsätta följa den kulturmarxistiska agendan och hissat upp prideflaggor utanför stadshuset. Södertälje kommun har under många år jobbat aktivt med mångfald, hbtq-certifieringar och […]

Södertälje och Botkyrka myglar in rasfrämlingar i jobb

ARBETE. Kommunerna Södertälje och Botkyrka har hittat sätt att kringgå regler och lagar för att kunna betala lön till fler rasfrämlingar. Slagstabadet är en av platserna som nu får ta del av de nya sommarjobbarna.

Ung man skjuten till döds i Södertälje

SÖDERTÄLJE. Under natten mot söndag påträffades en man svårt skottskadad i en bil i Södertälje. Polispatrullen som var först på plats försökte rädda hans liv men misslyckades.

Flera gärningsmän misshandlade man i Södertälje

INRIKES. Flera gärningsmän har misshandlat en man svårt i Södertälje. Bland annat ska gärningsmännen ha använt någon form av tillhygge vid misshandeln.