STOCKHOLM. En kvinna anfölls och släpades i håret av en mörkhyad man i centrala Stockholm. Polisen har inte lyckats gripa förövaren.

Natten till torsdag blir en kvinna överfallen och släpad i håret av en för henne okänd gärningsman. Polisen åker och möter upp kvinnan som blivit utsatt för överfallet. Kvinnan berättar att det var vid 23-tiden då hon var på väg hem från apoteket som en man följde efter henne och började prata.

Då hon inte besvarade hans försök att få hennes uppmärksamhet tog han tag i hennes hår och slet med sig henne förbi Cityterminalen. Överfallet avbröts då kvinnan började skrika allt hon kunde och lockade till sig några taxichaufförers uppmärksamhet. Då släppte förövaren kvinnan och sprang från platsen i riktning mot Klarabergskopplet.

Kvinnan uppger för polisen att hon hade ont i hårbotten efter överfallet. Hennes beskrivning av gärningsmannen är en man ungefär 180 cm lång och kraftigt byggd. Han var mörkhyad med rött hår och var iklädd joggingoverall samt träningsskor.

Källa:
2015-06-18 02:40, Misshandel, Stockholm


  • Publicerad:
    2015-06-20 08:40