KRÖNIKA. Jimmy Thunlind belyser och bemöter statsminister Stefan Löfvens angrepp på Nordiska motståndsrörelsen i en tidigare ouppmärksammad intervju i judisk makt-tidningen Judisk Krönika.

I det senaste numret av tidskriften Judisk Krönika (Nr 4/2017) finns en stor intervju med statsminister Stefan Löfven. I intervjun berättar han för journalisten Margit Silberstein om att han under det senaste året genomgått ett stort uppvaknande, som delvis har fått honom att förändra sina prioriteringar i politiken. Vad är det för omvälvande händelser statsministern har varit med om? Jo, under våren 2017 besökte statsministern för första gången Auschwitz. Det var en mycket ”stark upplevelse” för honom. Sedan det besöket, berättar Löfvén, för han ett pågående samtal med överlevarna Hédi Fried, Livia Fränkel och Emerich Roth, som han numera kallar sina vänner. ”Vi har ett pågående samtal om vad vi kan göra för att vaccinera oss mot antisemitismen”, berättar Löfven. ”De är så engagerade så det är stimulans bara det.” De senaste månaderna har han också plöjt igenom flera böcker om ”Förintelsen” och sett dokumentären om Emerich Roth, mannen som överlevde fem koncentrationsläger.

Vilka nya djupa insikter är det då som vår statsminister har kommit fram till efter sitt uppvaknande? Inte överraskande är det att antisemitismen och rasismen står för ondskan och är de stora hoten mot vårt samhälle. Löfven lovar att han från och med nu ska ”stå på barrikaderna” i kampen mot både nazister och antisemitiska muslimer. Och sedan övergår resten av intervjun till att handla om Nordiska motståndsrörelsen och hur man ska kunna stoppa den. ”Jag vill inte ha tyrrunan på våra gator”, deklarerar vår regeringschef och fortsätter: ”Organisationer som Nordiska Motståndsrörelsen utnyttjar demokratin samtidigt som de vill förgöra den. Jag vill bara inte att vi ska vara naiva. Därför har jag begärt en översyn av lagen. Vi kan inte bara stå vid sidan av och se på”. Han fastställer också att man under valåret måste stoppa Nordiska motståndsrörelsen från att komma in på skolor eller andra offentliga miljöer för att informera om sin politik.

Låt oss nu stanna upp och reflektera över detta budskap från vårt lands högste företrädare. Ett godkänt och fredligt politiskt parti som ställer upp i årets val ska av staten hindras att informera om sin politik. De ska utestängas från gator, torg, skolor och alla andra miljöer där de kan möta människor. Deras symboler ska förbjudas och deras rätt att verka ska utredas. Å andra sidan ska hela det svenska folket ”vaccineras” mot antisemitism och andra oönskade åsikter. Löfvens egen liknelse är ganska talande. För vad är det man gör när man vaccinerar människor bokstavligt? Jo, istället för att låta kroppen bygga upp ett eget försvar mot främmande skadliga virus så injicerar man ett gift som tvångstillför kroppen ett skydd. Vapnet mot antisemitism och andra oönskade åsikter är alltså att tvångspåföra folket giftåsikter som tvingar dem att tänka rätt. Förr kallade vi det för hjärntvätt.

Vår statsminister är förvånansvärt öppenhjärtig med den agenda av manipulation och förtryck av oliktänkande som vi i oppositionen har känt till länge. De medborgare som vägrar att emot sin vaccineringsdos måste följaktligen sättas på plats eller stigmatiseras. Detta är ett arbete som vi märker intensifieras nu för varje dag. Härom veckan blev jag själv friställd från mitt arbete hos ett av Sveriges största industriföretag. En morgon när jag kom till jobbet blev jag inkallad till självaste Vd:n och informerades om att människor som tänker som jag inte är önskvärda på företaget. Och jag är inte ensam – en kamrat i samma kampgrupp blev häromdagen kontaktad av en polis som ville prata med honom. På kamratens fråga om han var misstänkt för något brott svarade polisen: ”Nej, men vi behöver prata du och jag”.

Händelser som dessa för tankarna till Sovjet eller det gamla Östtyskland. Men de sker i Sverige idag, 2018. Varför? Därför att vi lever i en demokratur, under en regim som reagerar irrationellt och skräckslaget på Nordiska motståndsrörelsens framgångar. En regim som fruktar att fler och fler vanliga medborgare ska få upp ögonen, nej inte för Förintelsemyten som vår statsminister, utan för vilket förbrytarpack det är som styr vårt samhälle, och för vilka globalistparasiterna är som kontrollerar dem. Och detta kommer en starkt växande nationalsocialistisk skara att visa dem. Valåret 2018 kommer att gå till historien som det år då lögnerna som har vaccinerat och hjärntvättat västvärlden enda sedan krigsslutet 1945 började krackelera och avslöjas, då den nationalsocialistiska rörelsen anordnade två första maj-demonstrationer och då ett sant folkligt parti utmanade de köpta lakejpartierna i riksdagsvalet. Stefan Löfvén, du kan vara lugn för att det kommer att ske många uppvaknanden i det här landet den närmaste tiden!


  • Publicerad:
    2018-02-02 11:30