AFA. Före detta AFA-ledaren och Expo-grundaren Tobias Hübinette gråter ut på sin blogg.

Förre AFA-ledaren är idag finansierad av rovkapitalisten George Soros.

Nationella företrädare i allmänhet utsätts konstant för hot från systemlojala grupper såsom AFA och sådana som Tobias Hübinette. Hübinette är en känd våldsverkare och har sagt att han önskar att den vita rasens västerland ska ”gå under i blod och lidande” och erkänt att han misshandlat bland annat barn och äldre kvinnor som ”betedde sig rasistiskt”.

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.

Men Hübinette, som idag är statlig utredare och jobbar för Mångkulturellt centrum, tycker inte själv om att bli hotad. Hübinette berättar att han polisanmält en berusad man som ringde upp honom och ”sa att han skulle ta kål på mig och få mig avskedad från universitetet”. Hübinette uppger också att det skett ”hot” och ”trakasserier” vid Stockholms universitet, Mångkulturellt centrum samt vid Södertörns högskola och att även dessa fall resulterat i polisanmälningar.

I en snyftartikel på Värmlands Folkblad får Hübinette breda ut sig och berätta om hoten. Naturligtvis ställs inga kritiska frågor om hans engagemang inom AFA eller hans egna utsagor om hur han misshandlat barn och gamla som haft ”fel” åsikter.

Hübinette länkar artikeln via sin blogg och följer upp med ett blogginlägg lika långt som artikeln där han tar upp hoten mot sig själv. Uppenbarligen är det få som gillar honom.

I mitt eget fall hör det väl också till saken och till sammanhanget att jag har en mycket lång historia bakom mig av att under många år ha råkat ut för och varit utsatt för liknande mönster, trakasserier och händelser och åtskilliga av mina tidigare chefer, kollegor, arbetsgivare och arbetsplatser har därför också ofrivilligt tvingats vara med om liknande saker.

Jag har t ex tidigare arbetat vid bl a Stockholms universitet, vid Mångkulturellt centrum samt vid Södertörns högskola och på alla dessa f d arbetsplatser har denna typ av händelser och påstötningar ägt rum och i flera fall har det även tidigare slutat med hot, attentat och polisanmälningar mm.

Jag har också genom åren fått ett stort antal publikationer, konferensdeltaganden, föreläsningar, panel/diskussionsdeltaganden och seminarier indragna respektive inställda i efterhand av olika anledningar och p g a påtryckningar såsom vid Uppsala universitet, vid Sveriges lantbruksuniversitet och vid Stockholms universitet mm.

Källa:
Intervjuad i Värmlands Folkblad angående min kommande rättegång


  • Publicerad:
    2019-09-04 13:00