MEDIA. Granskning Sverige släppte nyligen sin första dokumentär som handlar om Centerpartiets utveckling från ett intresseparti för de svenska bönderna till folkfientliga nyliberaler som varit drivande i den kulturmarxistiska dogmen ”allas lika värde”.

Granskning Sverige har sedan våren 2014 utmanat det svenska etablissemanget genom att framförallt ringa upp ansvariga personer som på olika sätt drivit på den kulturmarxistiska folkmordsagendan och ställa dem till svars.

Deras klipp har blivit omåttligt populära och har delats frekvent på sociala medier samt haft en stor betydelse för utvecklingen av alternativ media i Sverige. Nu har man tagit ytterligare ett steg och producerat sin första dokumentär som släpptes på Youtube tidigare i veckan.

Dokumentären handlar om Centerpartiet och man undersöker hur partiet har kunnat gå från att ha varit de svenska böndernas intresseparti som på 1930-talet talade om vikten av att bevara den svenska folkstammen till att bli ett av de främsta förespråkarna för öppna gränser, massinvandring och kulturmarxism.

Dessutom försöker man ta reda på vad den kulturmarxistiska dogmen ”allas lika värde” verkligen betyder och vilken inverkan den haft på Centerpartiet och den politiska debatten i Sverige.

Lyssna på dokumentären nedan:

 


  • Publicerad:
    2017-02-04 20:20