KLIMATFRÅGAN. Förre partiledaren för Feministiskt Initiativ säger att Sverige måste förbereda sig på den kommande klimatkatastrofen. Flyktingar ska tas omhand och ekonomin måste underordna sig situationen.

Självgod och tvärsäker aktivist, oavsett vilken fråga som gäller för tillfället.

Den före detta partiledaren för Feministiskt Initiativ Gudrun Schyman varnar nu för den kommande klimatkatastrofen som ett stort antal politiker och forskare världen över säger ska komma.

På grund av klimatförändringarna som kommer måste Sveriges regering och svenskarna nu förbereda sig på att ta emot enorma mängder klimatflyktingar, menar Schyman.

Klimatflyktingarna ska alltså komma utöver de som ”flyr” hit på grund av att de vill utnyttja sociala förmåner eller från krig som startas av globalistiskt styrda länder.

Konsekvenserna av klimatkatastrofen är tydliga även i Schymans hemkommun Simrishamn i Skåne, säger hon. Under 2018 var det väldigt varmt och det var kris i jordbruket och med vattenförsörjningen, menar hon.

— Så vi har temperaturförändringar redan här och nu och det kommer bli väldigt stora problem. Globalt kommer det här föra med sig att människor måste flytta. Ännu fler människor kommer tvingas fly. Och det ska vi förbereda oss på, vi som bor på breddgrader som ändå är möjliga att bo på även om temperaturen ökar med en eller två grader. Den här folkomflyttningen som kommer vara till följd av klimatproblematiken måste vi förbereda oss för nu, säger Schyman i tv-programmet Malou efter 10:

Källa:
YouTube/Gudrun Schyman om klimatengagemanget: ”Ekonomin måste underordna sig” – Malou Efter tio (TV4)


  • Publicerad:
    2019-04-02 19:40