SOLIDARITET. Nyligen mottog vi i Nordiska motståndsrörelsen ett tackbrev från Gyllene gryning, signerat partiledaren Nikolaos Michaloliakos. Partiet ville bland annat tacka oss för vårt stöd i denna turbulenta tid.

gyllene gryning brev

Vi i Nordiska motståndsrörelsen har med våra nättidningar (Nordfront.se, Patriootti.com, Nordfront.net och Nordfront.dk) under en längre period varit väldigt bra på att presentera nyheter och uppdateringar om Gyllene gryning och situationen i Grekland för våra nordiska läsare.

Genom olika aktioner i hela Norden har vi som organisation också visat stöd till Gyllene gryning som har varit under ständiga angrepp från bland annat den grekiska regimen.

sverigegg

Den 4 oktober förra året utförde Motståndsrörelsen en aktion i Danmark, Sverige, Finland och Norge. Ett protestbrev lämnades över till alla de grekiska ambassaderna i vilket vi krävde att Gyllene Grynings partiledare skulle släppas omgående. Den 9 november förra året arrangerade Motståndsrörelsen en stöddemonstration i centrala Stockholm, detta efter att två medlemmar i Gyllene gryning hade blivit ihjälskjutna utanför partiets huvudkvarter i Aten.

För att tacka för stödet och uppmärksamheten sände Gyllene gryning nyligen ett tackbrev till Motståndsrörelsen. Brevet är signerat av partiledaren Nikolaos Michaloliakos.

Läs utdrag från brevet nedan:

Gyllene gryning önskar att hylla och tacka alla er, som genom modiga och stöttande handlingar, har visat motstånd mot ondsinta handlingar och orätt.

I dessa svåra, oroliga och osäkra tider står Gyllene gryning oförskräckt, orubbliga, fulla av styrka och beslutsamhet!

Vi är redo att fortsätta kampen för vår tro, vårt folk och vårt fosterland!

Kamrater, vänner, anhängare,

Hissa fanan och fortsätt kampen!

Med grekiska nationalistiska hälsningar

Generalsekreterare i Gyllene gryning.

N.G. Michaloliakos

Läs brevet i originalform:

Sida 1 och sida 2.


  • Publicerad:
    2014-03-09 12:01