USA. En vit man blev nyligen knivhuggen av AFA i Colorado. Orsaken? Han hade en ”fascistisk frisyr”.

Joshua Witt, 26 år gammal, säger att han körde in på parkeringsplatsen vid Steak ’n Shake i Sheridan i Colorado där han plötsligt blev attackerad av AFA så fort han klev ut ur bilen.

— Allt jag hörde var ”är du en nynazist” samtidigt som personen svingade en kniv mot mig. Jag höll upp mina händer och när kniven träffade mig tog mig jag tillbaka in i bilen och låste dörren och då kunde jag se hur han sprang bakom min bil västerut. Personen siktade efter mitt huvud, säger han.

Witt berättar vidare att han inte är någon ”nynazist” men att Antifa måste ha fått för sig det på grund av hans frisyr. För detta blev han nästan knivhuggen till döds av så kallade antifascistiska personer. Lyckligvis klarade han av att skydda huvudet och att det istället slutade med att han fick ett knivhugg i handen.

Till följd av AFA:s våldsamma upplopp och angrepp mot politiska motståndare i USA har det startats en underskriftskampanj i USA som kräver att gruppen ska klassas som en terroristgrupp. På bara tre dagar klarade man av samla in minimikravet på 100 000 underskrifter, som är kravet för att få ett formellt svar från presidenten. I skrivande stund har man samlat in närmare 300 000 underskrifter.

Källor:
Colorado: White Man Stabbed By Antifa For Having Fashy Haircut
Hadde feil hårsveis – ble knivstukket av AFA


  • Publicerad:
    2017-08-25 10:35