Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hillary Clinton ställer in kampanjresa

Av Redaktionen, 2016-09-12
redaktionen@nordfront.se

USA. Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton tvingas ställa in sin kampanjresa hon skulle ha gjort till Kalifornien under måndagen på grund av hälsoproblem. Enligt Clintons läkare ska presidentkandidaten lida av lunginflammation.

Att stå emot Hillary Clinton tycks vara förenat med vissa risker.

Det var i söndags under en minnescermoni i New York där offren för 9/11-attackerna hedrades som presidentkandidaten Hillary Clinton kollapsade och fick hjälpas in i en bil av flera personer. Clinton kördes sedan till sin dotter Chelseas lägenhet för att vila upp sig. Enligt uppgifter drabbades Clinton av värmeslag som resulterade i att hon abrupt fick lämna minnescermonin.

Nu har det dock framkommit att Clinton redan fredags fick diagnosen lunginflammation av sin läkare och många spekulerar nu kring varför man hemlighållit diagnosen i flera dagar.

Clintons rival, republikanernas presidentkandidat Donald Trump, har tidigare ställt frågan om varför amerikansk systemmedia inte går till botten med hennes hälsoproblem och han menar samtidigt att man medvetet mörkar Hillary Clintons hälsoproblem.

Under natten till måndagen har läkare, analytiker och politiker krävt att både Hillary Clinton och Donald Trump en gång för alla offentliggör all information som finns om deras hälsa så att de amerikanska väljarna har hela bilden när de i november ska välja ny president.

Clintons hälsoproblem har nu lett till att hon tvingats att ställa in sin kampanjresa som hon skulle ha gjort till Kalifornien under måndagen.

Källa:
Hillary Clinton är akut sjuk i lunginflammation


  • Publicerad:
    2016-09-12 08:40