Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hillary Clintons läkare: “Frisk och redo att tjäna som USA:s president”

Av Redaktionen, 2016-09-15
redaktionen@nordfront.se

USA. Presidentkandidaten Hillary Clintons läkare har i ett utlåtande nu gått och påstått att Clinton är tillräckligt frisk för att kunna leda landet som president de kommande fyra åren.

Att stå emot Hillary Clinton tycks vara förenat med vissa risker.

Senast förra veckan fick presidentkandidaten Hillary Clinton abrupt avbryta sitt deltagande under en minnesceremoni för 9/11-attackerna, som inträffade för femton år sedan. Först påstod man att Clinton drabbats av ett värmeslag men det framkom senare att presidentkandidaten redan några dagar tidigare hade fått diagnosen lunginflammation. I samband med detta fick hon ställa in sin kampanjresa till Kalifornien.

Händelsen har lett till att många ifrågasatt om Clinton har förmågan att leda USA som president om hon skulle vinna valet i höst. Detta efter att mångra frågor kring hennes hälsotillstånd har väckts. Hennes rival, Donald Trump, har tidigare ställt frågan om varför amerikansk systemmedia inte gått till botten med hennes hälsoproblem och han menar samtidigt att man medvetet mörkar Hillary Clintons hälsoproblem.

Nu har dock Clintons privatläkare, Lisa Bardack, gått ut och påstått i ett tvåsidigt utlåtande att Clinton är tillräckligt frisk för att kunna leda landet de kommande fyra åren. Den medicinska utlåtandet offentliggjordes av Clintons kampanjstab.

Hon återhämtar sig bra med antibiotika och vila. Hon är fortsatt frisk och redo att tjäna som USA:s president”, skriver Bardack i det tvåsidiga dokumentet.

Källa:
CareMount Medical September 14,2016 (Clintons privatläkares utlåtande)


  • Publicerad:
    2016-09-15 09:45