KULTURMARXISM. Homolobbyn flyttar nu fram sina positioner och kräver att bostadsmarknaden slutar anpassa sig efter den ”normativa kärnfamiljen” och efterlyser visionära bostäder för stjärnfamiljer, flersamheter och bonusrelationer.

Normal familj enligt homolobbyn.

Det senaste numret av RFSU:s tidning Ottar lyfter fram bostadspolitiken som nästa område där de ”normativa ramarna” måste sprängas och där homolobbyn måste få vara med och diktera villkoren.

En av tidningens huvudartiklar behandlar den fruktansvärda diskriminering och de praktiska problem som personer som vill leva i ”flersamhet” stöter på i dagens Sverige. Bara en sådan enkel sak som att få ett hyreskontrakt kan vara svårt för personer som har två eller flera livspartners.

Få hyresvärdar tillåter idag fler än två hyrestagare på ett lägenhetskontrakt. Är detta ett utslag av homofobi eller lömsk diskriminering? Nej, enligt presschefen för HSB, André Johansson, handlar det om helt praktiska faktorer:

”Det blir till exempel svårt om en av hyresgästerna missköter sig och uppsägning krävs.”

Andra hyresvärdar uppger att de inte vill ha fler än två på hyresavtalet på grund av deras arbete för att motverka ”oriktiga hyresförhållanden”. Att få teckna banklån för att köpa ett hus eller en lägenhet kan också stöta på problem om man vill att fler än två personer ska stå som låntagare.

Erik Mägi, jurist och författare till boken Stjärnfamiljejuridik, tycker att lagstiftningen skulle behöva ändras för att förenkla för nya och progressiva familjekonstellationer:

– Med dagens lagstiftning är det inte bara några flersamma triader som får problem, utan även kollektiv.

Feministiskt initiativ har för övrigt föreslagit att den nuvarande äktenskapsbalken och sambolagen skrotas helt och ersätts med en samlevnadsbalk som täcker alla samlevnadsformer.

RFSU:s tidning Ottar (skärmdump).

Men Ottar anser alltså också att själva bostadsbyggandet idag är heteronormativt och kärnfamiljsanpassat. Som läsare frågar man sig då: Exakt vad är det i en normal trerummare eller en nybyggd villa som är kärnfamiljsanpassat? Hur ska planlösningen se ut för att passa en regnbågsfamilj eller människor som lever i ”flersamhet”? Krävs avsevärt större sovrum? Fler garderober? Eller badrum med särskilda tvättställ för buttplugs och dildos?

Sex med meloner och morötter
Förutom krav på bostadsutopier för ”flersamhetsfamiljer” innehåller Ottar också praktiska tips om hur man kan använda vardagsföremålen omkring sig i hemmet för att tillfredsställa sina påträngande och alltid närvarande sexuella lustar. Två tips för sexhungriga män är till exempel följande:

Fyll en termos med nykokta makaroner, sätt på en kondom och runka sedan i termosen.
Ta en mogen cantaloupmelon eller honungsmelon. Skär ett runt hål som är lite mindre än penis. Skeda ut lite av melonen och värm den sedan i en mikrovågsugn (var försiktig) och ha eventuellt i lite glidmedel. Voila!

Även för de kvinnliga läsarna har tidningen sköna tips för sexmissbrukare och andra normbrytare:

Grönsaker kan ha olika spännande former vilket kan ge skön stimulans. Vissa morötter har exempelvis en perfekt g-punktsböj. Du kan också skulptera din egen dildo eller buttplug av grönsaker. Trä dock på en kondom om du använder besprutade livsmedel.

Så omtänksamt!

Skärmdump från filmen ”En armé av älskande”.

Homolobbyns framväxt i Sverige
I en artikel uppmärksammar Ottar den nya dokumentärfilmen En armé av älskande av filmaren Ingrid Ryberg. I dokumentären berättar några av den svenska hbtq-rörelsens veteraner om queer kultur och aktivism med utgångspunkt i tre filmer gjorda på 70-talet: Bögjävlar, Eva och Maria och Kvinnan i ditt liv är du. 

För en läsare som inte delar RFSU:s värderingar och världsåskådning är dokumentären en tänkvärd studie i framväxten av den svenska sexualpolitiken och homolobbyns historia. Fram till 1979 hade homosexualitet officiellt klassats som en sjukdom, listad av Socialstyrelsen under kategorin mentala rubbningar.

Bara ett par år tidigare, år 1975, hade sionistiska krafter påverkat den svenska riksdagen att utropa Sverige som en mångkultur. 1979 lyckades alltså samma krafter påverka både politiker och Socialstyrelsen att normalisera vad som dittills i årtusenden setts som avvikande sexuella beteenden.

Dokumentären visar avslöjande hur homolobbyn organiserades redan på 70-talet, och hur den sedan enligt en utstakad agenda gradvis tvingades på allmänheten via media och underhållningsindustrin, via utbildningsväsendet och via politiska påverkanskampanjer.

Inger Rydberg påpekar själv hur viktig hon tycker att dokumentärfilmen är idag, med ”den växande högerextremismen” i Sverige. Som läsare vill man snarare se det som orsak och verkan – de nationella och nationalsocialistiska krafterna växer idag bland annat som en reaktion på homolobbyns utbredda normaliserande av dekadens och moralupplösning.

Efter att ha lyckats med att få både massinvandring, skräpkultur och homolobbyn att bli en normaliserad del av det svenska samhället kämpar nu sionisterna frenetiskt för att försöka tysta och förbjuda den sista kritiska rösten mot förfallet – Nordiska motståndsrörelsen. David mot Goliat i den judiska mytologin. De vet hur det kommer att sluta.

Källa:
Tidningen Ottar, #4/2018


  • Publicerad:
    2019-01-11 19:20