HOMOLOBBYN. I sitt senaste försök att påtvinga barn homosexualitet har den amerikanska homolobbyn ingått ett samarbete med frukostflingsproducenten Kellogg’s.

Den amerikanska frukostflingsproducenten Kellogg’s lanserade nyligen en så kallad antimobbing-kampanj i samarbete med den radikala HBTQ-organisationen GLAAD där syftet var att normalisera homosexualitet hos barn.

Organisationen GLAAD etablerades i New York år 1985 under namnet Gay & Lesbian Alliance Against Defamation för att bedriva aktivism mot rapporteringen av AIDS-epidemin i media.

En del av kampanjen är en ny typ av ”regnbågscertifierad” frukostblandning som kallas ”All together” som i första hand kommer att serveras på Kellogg’s kafé i New York. Alla intäkter från försäljningen kommer oavkortat att gå till den amerikanska HBTQ-organisationen.

W.K. Kellogg Foundation har även tidigare donerat pengar till den judiske superkapitalisten George Soros stiftelse Open Society Foundations som bland annat sponsrat den svenskfientliga underättelsetjänsten Expo.

Källor:
Kellogg’s lanserer homo-frokostblanding
Kellogg’s Unites with GLAAD to Launch Special Edition Cereal


  • Publicerad:
    2018-11-01 22:15