Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #130: Graviditet och förlossning med Annelie Öberg

Av Radio Regeringen, 2018-09-21
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 har damerna ett samtal med Annelie Öberg om barnafödande och allt därtill. Kom med dina frågor och funderingar i ämnet.

Vad ska man tänka på när man är gravid? Behöver man ändra om sitt liv eller är det bara att köra på som vanligt? Vad är bra eller dåligt för barnet eller rent ut sagt farligt? Hur känns det att bli mamma och vad har man att vänta sig under en förlossning?

Annelie Öberg

Annelie Öberg är en mamma som har lite koll på läget och i kvällens program kommer damerna försöka reda ut ett och annat om bli mammma. Elin har ännu inte fått uppleva en graviditet men bubblar av funderingar och frågor i ämnet, vilka både Tess och Annelie förhoppningsvis kommer kunna ge svar på.

Trots att detta program är inriktat på kvinnan så är det inte ett program endast för kvinnor – även män är oerhört delaktiga, både i kvinnans liv under den tid hon väntar barn men också under förlossningen. Men vad är egentligen mannens ”uppgift” under denna tid i kvinnans liv?

Som vanligt ser vi gärna att ni är aktiva med oss i live-chatten under programmets gång. Ställ frågor till oss – de som vill kan även maila in sina frågor i förväg.

Listen to ”Radio Regeringen #130: Gravitet och förlossning med Annelie Öberg” on Spreaker.


Som de flesta kanske har hört så väntas en storm komma in över Västkusten i kväll, vi hoppas att stormen inte kommer påverka programmet men naturens krafter är starka och kan skapa störningar i bla elförsörjningen. Vi håller dock tummarna att vi lyckas sända ostört!

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-09-21 20:00