INSÄNDARE. Ska du fylla ditt tomma liv med saker eller resa dig upp – och få andra med dig?

reach

Se er omkring. Vad är det ni ser? Är det ett lyckligt folk? Trots alla dyra grejer vi förse oss med känner vi ingen glädje. Som aldrig förr skrivs det ut piller som ska få oss att må bättre, till och med till barn. Redan där borde varningsklockorna ringa. Vad är det för folk som förser sina barn med piller? Det är ett folk som gett upp, ett folk som håller på att gå under.

Mår ni bra? Hur länge sitter glädjen i när ni köpt den där dyra mobilen? Dagen efter en blöt kväll när ni ligger och lovar er själva dyrt och heligt att aldrig mer dricka, mår ni bra då? När ni gråter och slåss när alkoholen tagit över era sinnen. I dag används sprit till varje högtid eller firande.

Öl, cider och vin är inte lösningen på våra problem. Vi måste andas nationalsocialismen, vi måste medverka till folkgemenskap. Vi måste sträcka ut en hand till dem som är under ytan och dra upp dem. Att kämpa för vårt folk är så mycket mer än kampen på våra gator även om den också är viktig. Vi måste visa glädjen i att ta hand om varandra och inte vända ryggen till när vårt folk blöder. Alla kan göra något, det kostar inget att ge ett leende eller bara vara vänlig. Folkgemenskap är den bästa medicinen för ett döende folk.

Den riktiga glädjen sitter inte i att ha dyrast bil och mest saker, utan i att kunna sträcka ut en hand till den som behöver hjälp. Att kunna lägga din hand på någons axel när den gråter på bussen. Att kunna ge ett leende och några vänliga ord istället för att titta på förnedringsteve. Program som går ut på att berätta vilka som är bäst och vilka som är sämst medan det skriks ut att allas lika värde är en värdegrund. Hyckleri och dubbelmoral vi pumpas fulla med samtidigt som vi ser att våra gamla inte ens kan få ordentligt med mat men vuxna friska främlingar ifrån andra länder har obegränsat med resurser vad de än må hitta på.

Hopplösheten breder ut sig och känslan av att deras maktgrepp om oss är överväldigande men det finns hopp. Genom historien kan vi se exempel på hur folket reser sig upp och tar tillbaka vad som tillhör oss. Tillsammans är vi starka. Tillsammans kan vi vända detta. Glöm aldrig det. Vi är så många fler än maktens (((elit))). Om vi slutar lyda. Vad ska de göra då?

/Mia Andrén


  • Publicerad:
    2017-01-04 12:32