INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit en insändare om vikten av folkgemenskap och att hörsamma de fjorton orden.

volksgemeinschaft

Vi måste säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn.

Ända sen andra världskrigets slut har vi hjärntvättats att avsky nationalsocialismen. Vi har lurats till att tro att allt ont som skett i världen är vårt fel för att vi är vita och mer framgångsrika än andra. Vi har lärt att oss att om vi vita älskar vårt folk betyder det automatiskt att vi vill utrota andra raser. Det är en väldigt konstig logik som inte har någon som helst sanning i sig.

Ordet ”nazist” har fostrats in så hårt i oss att varje gång vi hör det ska vi tänka på människor som vill mörda andra folkslag på löpande band, vilket inte kunde vara mer fel.

Nationalsocialismen handlar inte om utrotning eller hat, nationalsocialismen handlar om kärlek, om att älska sin ras utan att för den skull förakta andra. Nationalsocialismen är att leva i harmoni med naturen och inte motarbeta den. Nationalsocialismen är att ta hand om varandra. Nationalsocialismen är stolthet och mod. Vi viker oss inte.

Vi måste säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn.

De 14 orden som borde vara en självklarhet för oss alla. Ord som vi ska mantra så pass mycket att det kommer bli till en vardag och att folk till slut måste ta sig till det och förstå att det är kärleken till vårt folk som kommer befria oss.

Att göra sig fri ifrån år av hjärntvätt är ingen lätt uppgift men vi måste börja någonstans. Det är de små stegen som räknas. Att höja livsglädjen är minst lika viktigt som själva kampen. Förändring är svårt och skrämmande men fullt möjligt. Vår fiende är mäktig och gör allt för att krossa oss, det är lätt att falla och därför viktigt att visa upp en stark kamratskap.

Anledningen till att folkgemenskapen fostras bort är för att vår fiende vet att de inte skulle ha en chans emot den. Så länge vi är ensamma och ser varandra som fiender och köper saker som aldrig förr är vi inget hot. Vi är lättköpta och lättstyrda. Om vi förstår att glädjen sitter i varandra och inte i hur dyra saker eller häftiga resor vi gör så kommer vi att kunna gå långt.

Det är glädjande att se att 90-talets skinnskallar är borta och att den nationella rörelsen idag är enad i en enda seriöst organisation – Nordiska motståndsrörelsen.

En revolution uppstår inte ur tomma intet. En förändring sker inte på en gång. Vår kamp handlar inte bara om att kämpa mot fienden utan att vi måste hitta tillbaka till varandra som ett folk. Folkgemenskap är nyckeln till framgång.

En gång i tiden var jag också skeptiskt till att gör saker som att dela ut flygblad och klistra klistermärken. Mest för att jag är obekväm med att vara med andra människor, men Motståndsrörelsen är så mycket mer. Det finns en plats för de flesta om du bara vågar försöka. Sänk inte andra kampglädje för att du själv inte kan finna din. Vi är starkare än någonsin och vi kommer att lyckas. Vår tid är nu.

/Mia Andrén


  • Publicerad:
    2017-02-03 14:00