INSÄNDARE. Mia Andrén har skrivit ännu en insändare på temat kvinnan och nationalsocialismen. Denna gång argumenterar hon mot feminismens falska ”befrielse” av kvinnan och menar att det är de naturliga könsrollerna som verkligen gör kvinnor fria.

Hur kan man vara slav för att man tar hand om det vackraste man kan få i livet? Barn är avstamp i historien och det som kommer att leda vårt arv vidare. Att ta hand om våra barn och uppfostra dem till starka individer är den viktigaste uppgiften vi har i livet och den faller på oss kvinnor. Gör det oss till viljelösa redskap till männen? Nej, absolut inte. Vi pratar inte om islam eller slavarbete, vi pratar om sunt förnuft och en harmoni mellan män och kvinnor. Män har sina uppgifter och vi kvinnor har våra. Vi behöver varandra och det allra viktigaste: våra barn behöver oss.

Kvinnor är intelligenta varelser precis som männen och om de väljer att studera eller arbeta så är det inget fel med det. Dock ska samhället utformas så att kvinnans roll som moder ska komma i första hand och samhället ska underlätta för kvinnan i det avseendet så mycket som möjligt.

Hon ska inte som i dag bli straffad för att hon väljer att vara mamma. Underlättas barnafödande för kvinnor så kommer hon även automatiskt att välja barnen – det ligger i kvinnans natur och ska uppmuntras på alla visa. Förlossningsvården måste tas på allvar. Det är ett sjukt samhälle som inte ser om sina kvinnor. Kvinnor ska inte behöva gå runt och lida med förlossningsskador som i dag när våra politiker väljer att prioritera andra individer av främmande härkomst.

Feministerna säger sig kämpa för kvinnornas rätt till frihet. Var är kvinnans frihet när hon både måste förvärvsarbeta och ta hand om sina barn? När hon ständigt måste ha dåligt samvete för att inte räcka till? Kvinnors ohälsa ökar trots feministernas så kallade frihet. En ”frihet” som lett till att vi är mer bundna än vanligt. Jag vet kvinnor som inte alls ser sin ensamhet som en frihet utan längtar efter att få bli mammor. Det finns få undantag som inte vill ha barn men bör vi rätta oss efter deras önskemål när det inte är detta som säkrar vårt folks existens och framtid?

Det feministerna inte förstår är att deras främsta uppgift är att slå splittring mellan könen åt främmande krafter. Inte att göra livet bättre för kvinnor.

Bränna behåar, visa brösten och mensblod är ingen kamp, det är mest bara skrattretande och äckligt.

Kvinnor ska inte behandlas sämre än män men vi måste inse att vi är olika. Kvinnor kan inte göra allt männen gör och männen kan inte göra allt kvinnor kan göra. Jag kan inte för mitt liv begripa vad feministerna ser som kränkande med män som öppna dörrar för oss, bär våra kassar och låter oss gå först? Jag känner mig inte mindre värd eller kränkt, snarare tvärtom. Jag vill bli beskyddad, jag vill att mannen ska vara den starke och jag vill ta hand om honom som tack för att han skyddar mig. Vi kvinnor har en hel del fördelar, så varför vi ska ge bort dem till förmån för feminismens slaveri?

Barnuppfostran är ingen otacksam uppgift, inte när du ser ditt barn le, inte när du hör det där klingande vackra skrattet som bara ett barn kan ge. För varje steg de tar är du där för att följa dem. Framsteg som bakslag. Handen som lyfter upp dem när de faller. Alltid ett vakande öga på livet du skapat.

Ta hand om din kvinna med vänlighet och omtänksamhet och hon kommer att uppfostra starka individer som kan bära vårt arv vidare.

/Mia Andrén


  • Publicerad:
    2017-03-06 10:00