MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Fredrik Vejdelands tal från demonstrationen i Göteborg där han berättade om en av sina drömmar.

Utdrag ur talet som handlar om stendrömmen:

De ärenden som rör folkmord kommer att granskas av utbildade jurister med ett högt rättstänk som åtalar och dömer utifrån befintliga lagar. Jag vill bara påpeka detta innan det jag säger nu klipps ur sitt sammanhang av den folkfientliga propagandaapparat som kallas för media.

Det är bara det att jag har en återkommande dröm. Den är helt personlig, jag kan inte rå för den för det är en dröm. Och än så länge kan man förmodligen inte bli dömd för vad man drömmer.

Och jag menar som sagt att vi inte kommer att hitta på egna lagar eller bestraffningsmetoder som inte fanns när dessa brotts begicks.

Men drömmen den handlar i alla fall om att vi samlar upp makthavare som påtvingat oss massinvandringen, som öppnat upp vårt territorium för miljontals främlingar och därmed försatt svenskar i livsfara och skapat stort mänskligt lidande inom vårt folk. På åhörarbänken finns varje svensk kvinna som gruppvåldtagits av främlingsgäng, varje svensk mor till en son som har mördats i mångkulturens namn, varje svensk pensionär som rånats, misshandlats och förnedrats – och bevittnar dessa huvudansvariga för de brott som begåtts mot dem. Sedan reser sig offren som en enda man, med sitt berättigade hat mot dessa förbrytare, och stenar dem till döds!

Men det är som sagt bara en dröm och i verkligheten kommer vi döma förbrytarna utifrån gällande lag.


  • Publicerad:
    2017-10-06 22:15