YTTRANDEFRIHET. Europas regeringar visar genom sina handlingar att de föredrar våldsam mångkulturalism framför fredliga människor med ”fel” politisk åsikt.

Brevet som Brittany Pettibone fick.

Som Nordfront tidigare har rapporterat greps Brittany Pettibone och Martin Sellner 9 mars av brittisk polis på en flygplats med beskedet om att paret nekades inresa till landet.

Pettibone har nu fått ett brev från brittiska Inrikesministeriet. Det är både uppblåst beskäftigt och illitterat skrivet av någon som varken kan grammatik eller använda versaler rätt (”Din pojkvän har i hans ägo” och ”insikt” istället för ”uppvigla”).

Sådana formuleringar ska motivera varför personer som Pettibone, Sellner och Lauren Southern och många fler är persona non grata. Brevet är uppenbarligen skrivet av någon som har fått order högre upp i hierarkin, åtminstone upp till Amber Rudd, Storbritanniens inrikesminister.

Det är dock helt i sin ordning att låta ett uppskattat antal om 425 IS-terrorister att ”återvända” till Storbritannien (I Sverige räknar man med minst cirka 200, kanske så många som 400) efter sina utflykter till mördarzonerna i Irak och Syrien, men inte att låta några debattörer som är motståndare till sådan politik att uttala sina åsikter inför publik.

”Ligger det inte något mycket ondskefullt bakom fasen som påstår att Pettibone, Southern och kompani utgör ett allvarligt hot mot samhällets fundamentala intressen?”, frågar James Delingpole på Bretibart News retoriskt.

”För inte så länge sedan ansågs det ”fundamentalt” för ’samhällets intressen’ att Storbritannien var ett land som försvarade yttrandefriheten och samvetsfriheten. Det är bland annat därför vi har en plats som kallas ’Speakers’ Corner’, där vem som helst får lov att uttrycka vad de vill, oavsett hur ’rätt’ eller ’fel’ deras åsikter är. Så är det tydligen inte längre. Låt historien minnas att detta händer under en konservativ regering”, skriver Delingpole.

Källa:
Delingpole: Britain Says ‘Yes’ to Jihadists, ‘No’ to Free Speech


  • Publicerad:
    2018-03-14 16:10