CENSUR. Amazon.com ska inte sälja litteratur som ifrågasätter den officiella historieskrivningen kring ”Förintelsen”. Det menar den judiska lobbyorganisationen B’nai B’rith som nu går till våldsam attack mot nätbutiken.

Amazon.com är världens största nätbutik och försäljare av litteratur och man har i sitt sortiment alla möjliga slags böcker och skrifter, även sådana som inte är politiskt korrekta och som presenterar information som de styrande kanske helst ser att att folket inte känner till.

Nu har den australiensiska och nyzeeländska grenen av den judiska lobbyorganisationen B’nai B’rith och deras underavdelning B’nai B’rith Anti-Defamation Commission upptäckt att man på Amazon.com kan beställa revisionistiskt material så som Did Six Million Really Die? och The Six Million: Fact or Fiction? från företaget.

Ordförande Dvir Abramovich hävdar att Amazon genom att tillåta försäljning av litteratur som ifrågasätter eller kritiserar delar av den officiella historieskrivningen kring ”Förintelsen” blir en ”avloppsbrunn av rasism, trångsynthet och xenofobi” och bidrar till att lura in unga människor i ”en värld av hat”:

— Litteratur som främjar och uppmanar till hat mot det judiska folket genom att demonisera och förtala dem, som förnekar och förringar Förintelsen och som underblåser rasistiskt våld, bör inte normaliseras och integreras.

Abramovich menar att antisemitismen och våldet mot judar ökar och att företag har ett ”moraliskt ansvar” och han uppmanar Amazon att ta bort de revisionistiska skrifterna omedelbart. I skrivande stund har Amazon ännu inte besvarat de judiska anklagelserna.

Nordfront förlag saluför sedan tidigare den svenska översättningen av Did Six Million Really Die? och den finns att beställa här.

Källa:
Fury over Amazon denial books


  • Publicerad:
    2015-05-25 17:55