Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kanadas nya förslag: Livstids fängelse för ”uppmaning till folkmord”

Bäddar in politisk censur i lagförslag mot barnporr Vill utöka maxstraffet för ”hatpropaganda”.

Avklippta undervattenskablar skapade Internet-problem

Misstänkta sabotage utanför Frankrike och Skottland Storbritanniens förvarsminister misstänker att kommunikationslinjerna med Washington har äventyrats. 

Uppgifter: OnlyFans i raffinerad mutskandal

Köpt bestraffning av dem som använder andra sajter ”Min trafik sjönk avsevärt.”

Zuckerberg snyggar till sitt företagsimperium med namnbyten

Negativ PR har följts av nytt fokus, nya namn & motton Vd:n i ”pep-talk” till sina ”Metamates”.

Japaner slår rekord i Internet: 319 terabit per sekund

TEKNIK. Japanska forskare har slagit det tidigare rekordet för internethastighet med besked. Detta efter att ha uppnått en dataöverföring med en hastighet på 319 terabit per sekund.

IT-problem kraschade flera stora internetsidor

INTERNET. Ett IT-problem hos molntjänstföretaget Fastly resulterade i att flera stora internetsidor har legat nere under dagen. Bland annat Amazon, CNN och brittiska regeringens hemsida.

Google stäms för kartellbildning

GLOBALISM. USA:s justitiedepartement har lämnat in en stämningsansökan mot Google rörande kartellbildning och konkurrenshämmande verksamhet i syfte att bevara egna monopolet.

Apparna TikTok och Wechat tas bort från appbutiker i USA

USA. Nu på söndag kommer de kinesiska mobilapparna TikTok och Wechat att raderas från appbutiker i USA.  De kinesiska mobilapparna TikTok och Wechat kommer från och med söndag raderas från appbutiker i USA. Det innebär att man inte kommer att kunna installera apparna om man befinner sig i landet, enligt det amerikanska handelsdepartementet. Anledningen till […]

Barn kan avlyssnas av sina uppkopplade leksaker

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. Tillverkarna av uppkopplade leksaker kan avlyssna barnen och sälja uppgifterna vidare. Obehöriga kan ta kontroll över leksakerna och både lyssna och prata med barnen.

Nato Stratcom: ”Dags att övervaka och reglera Internet”

ÖVERVAKNINGSSAMHÄLLET. En forskningsrapport från Nato Stratcom efterfrågar ett internationellt organ som ska övervaka och kontrollera Internet.

Judiskt skurkbolag kontrollerar Internetdejtingen

INTERNET. Vad har Chemistry.com, Match.com, People Media och Tinder gemensamt? Samtliga dejtingtjänster, liksom en rad andra, ägs av samma judiska holdingbolag.

Ryssland testar att koppla bort omvärlden – övar inför cyberattacker

RYSSLAND. Som en övning i ryskt cyberförsvar kommer ryska nätoperatörer att koppla bort landet från internet temporärt. Detta för att se hur landet klarar sig utan ett globalt internet vid händelse av ett cyberkrig.

Israel har nytt globalt system för att jaga “antisemitism”

JUDISK MAKT. Israel kan nu bekämpa antisemitism online över hela världen. ”Antisemitism” innebär alla former av kritik mot judar och israelisk politik.

Svenskar storkonsumenter av porr – nästan var tredje är kvinna

PORNOGRAFI.  Sverige är det sextonde mest porrkonsumerande landet i världen, trots att Sverige bara ligger på plats 91 när det kommer till befolkningsstorlek. Det är också betydligt fler kvinnor som porrsurfar i Sverige än världsgenomsnittet.

Polisen vill avskaffa anonymitet på nätet – föreslår “statlig digital legitimation”

1984. Eftersom Internet har blivit en lika stor del av våra liv som den verkliga världen är det inte rimligt att vi kan agera online utan att kunna identifieras. Detta menar poliskommissarie Björn Andersson på Nationellt it-brottscentrum, som nu vill avskaffa anonymiteten på nätet.

Putin kräver hårdare tag mot “internetextremism”

RYSSLAND. Vladimir Putin har i ett utlåtande bett ryska myndigheter att ta till med hårdare tag mot extremism på internet.

Judar anklagar Facebook för antisemitism

INTERNET. Den judiskägda internetjätten Facebook anklagas för antisemitism efter att man erbjudit riktade annonser till ”judehatare”.

Google anlitar ADL för att censurera YouTube

CENSUR. Den sionistiska organisationen ADL har tillsammans med EU fått grönt ljus av det globalistiska företaget Google att fritt få censurera filmer på YouTube som kan innehålla ”extrema” åsikter.

Ny undersökning: Internet är den viktigaste informationskällan

MEDIA. Enligt en ny undersökning från IIS rankas nu internet som den viktigaste informationskällan i Sverige. 93 procent av befolkningen över 12 år använder idag internet. Bland de äldre finns människor som inte använder internet alls, men även här ökar användandet.  

DDoS-attacker mot flera stora sajter

INTERNET. Flera stora sajter så som Facebook och Twitter misstänks ha blivit utsatta för DDoS-attacker. Detta har medfört stora tekniska problem.

USA lämnar ifrån sig inflytande över internets toppdomäner

USA. NTIA vid USA:s handelspdepartement har tidigare ansvarat för alla ändringar i den filkatalog som innehåller topdomäner inom internets rotzon. Från och med idag släpper USA detta inflytande som istället kommer tas över av globala intressenter.  

Ny organisation tänker pressa fildelare på pengar

INTERNET. Film och tv-branschen har inlett ett samarbete med en ny organisation som kallas Spridningskollen. Organisationen har fått i uppdrag att utreda möjligheten att pressa fildelare på bötesbelopp, i utbyte mot att komma undan rättsliga åtgärder.

Petition för en ny omröstning i EU-medlemskapsfrågan full med ogiltiga namnunderskrifter

STORBRITANNIEN. Efter att det stod klart att Storbritannien nu lämnar den Europeiska unionen startades snabbt en nätkampanj där missnöjda britter krävde en andra omröstning i frågan om utträde.

22-årig nätpedofil dömd

SEXUALBROTT. Efter 44 förhandlingsdagar i Attunda tingsrätt döms nu nätpedofilen Christoffer Kalani från Järfälla till tre års fängelse. Närmare hundra barn, bosatta över hela Sverige och där den yngsta är fem år gammal, utsattes för övergrepp via internet.

Hackare skrev ut Daily Stormer-reklam på flera universitets skrivare

USA. En amerikansk hackare skrev förra veckan ut reklam för den nationalistiska hemsidan The Daily Stormer på skrivare han lyckades ta kontroll över.

Microsofts robot hyllar Hitler och Trump, hånar Obama och skyller 9/11 på Bush

TEKNIK. Microsoft har skapat en ”robot” som genom att hänga på Twitter ska bilda sig en egen uppfattning om saker och ting och sedan kunna diskutera med andra användare. Testet verkar ha varit en dundersuccé då roboten redan första dagen hyllade Donald Trump såväl som Adolf Hitler samtidigt som hon kallade USA:s nuvarande president för en apa och skyllde 9/11-attackerna på George Bush.

Juden Zuckerberg: Facebook ska bli bättre på att censurera “hat” mot invandrare

INTERNET. Facebooks grundare Mark Zuckerberg erkänner nu att Facebook börjat inskränka yttrandefriheten än mer. I praktiken är det i frågor som är av stor vikt för den vita rasens överlevnad som det judiska mediet inte tillåter fri diskussion.

Tjeckisk Facebookgrupp mot Islam borttagen

INTERNET. Facebook har plockat bort en stor tjeckisk Facebookgrupp som var emot Islam.

TPP-avtalet som kallats det största hotet mot internet har undertecknats

EKONOMI. USA med flera länder har nu ingått ett handelsavtal som hotar friheten på internet.

Judar till censurattack mot Amazon.com

CENSUR. Amazon.com ska inte sälja litteratur som ifrågasätter den officiella historieskrivningen kring ”Förintelsen”. Det menar den judiska lobbyorganisationen B’nai B’rith som nu går till våldsam attack mot nätbutiken.

Svenska staten beslagtar domännamn för The Pirate Bay

INTERNET. Stockholms tingsrätt har nu fattat ett beslut som låter svenska staten beslagta två domännamn som använts av den svenska fildelningssajten The Pirate Bay.

Hollywood arga på Telia

USA. Wikileaks har släppt dokument som visar att Hollywood genom sin organisation MPA (Motion Pictures Association) planerar att driva ett mål mot Telia Sonera för att förmå bolaget att inte ge sina kunder tillgång till filmdelningssidorna Swefilmer, Dreamfilm, Sweflix, Viooz och Primewire publicerades i helgen av IDG.se

Google vill styra bort trafik från kontroversiella hemsidor

INTERNET. Google ämnar nu göra om sitt söksystem så att det som kallas ”faktabefriade nyheter” och ”konspirationsteorier” får mindre spridning, rapporterar SVT. En expert konstaterar att det här är ett effektivt sätt att i stor skala förändra människors åsikter.