INTERNET. Facebooks grundare Mark Zuckerberg erkänner nu att Facebook börjat inskränka yttrandefriheten än mer. I praktiken är det i frågor som är av stor vikt för den vita rasens överlevnad som det judiska mediet inte tillåter fri diskussion.

I Tyskland där yttrandefriheten är svag har Facebook kritiserats av politiskt korrekta krafter för att snabbare censurera sexuella bilder än invandringskritiska åsikter, hävdar BBC.

I januari framkom dock att tyska myndigheter arbetade med Facebook, Google och Twitter för att se till att Tysklands snäva åsiktslagar väger tyngre än Facebooks egna regler.

— ”Hate speech” mot invandrare är en viktig del av det som vi numera inte har någon tolerans för på Facebook, förklarar den judiske Facebook-grundaren Mark Zuckerberg.

Zuckerberg säger också att han hoppas att USA följer Tysklands exempel och tar in lika många asylsökare och invandrare som Tyskland gör. Detta trots att den tyska invandringspolitiken lett till omfattande sexuellt våld mot den inhemska kvinnliga befolkningen samt att till och med Frankrikes premiärminister erkänner att Tysklands invandringspolitik är misslyckad och ohållbar.

Källa:
Facebook wants to crack down against hate speech on migrants


  • Publicerad:
    2016-02-27 20:45