JUDISK MAKT. Att judar kontrollerar medier och underhållsindustrin i USA och Europa är svårt att förneka för de som undersökt ens lite om saken. Nordfront har sammanställt en lista på totalt sex uttalanden från judar som själva berättar om deras stora inflytande inom media.

Att som icke-jude offentligt säga att det är judar som kontrollerar stora delar av medierna och underhållningsindustrin leder nästan alltid till beskyllningar om så kallad antisemitism – ett begrepp som ofta används för att tysta kritiker av sionism och judisk makt – detta trots att judar själva sällan är sena med att erkänna det. Nedan följer en lista med sex fräcka uttalanden om judiskt inflytande inom media från judar själva.

1. Marcus Eli Ravage – Judisk författare

Ni för mycket väsen och raseri kring det otillbörliga judiska inflytandet i dina teatrar och filmpalats. Mycket bra; Beviljat ditt klagomål är välgrundat. Men vad är det i jämförelse med vårt överväldigande inflytande i era kyrkor, era skolor, era lagar och era regeringar och de tankar ni tänker varje dag?

Källa: ”A Real Case Against The Jews” del 1, ”The First to See the Possibilities of War by Propaganda”, The Century Magazine, Vol. 115, januari 1928 Nr. 3.

Genom mediekontroll och subversiva idéer kan man på olika sätt indoktrinera folket.

LÄS ÄVEN: Vad är kulturmarxism?

2. N.H. Bialik – Judisk journalist och poet.

[…] De judiskägda tidningarna har självklart stöttat alla frihetssträvande rörelser. Judarnas förkärlek för journalistik har inte varit förgäves. I deras händer blev journalistiken ett vapen som på ett utmärkt sätt passade deras behov. …Icke-judarna har nu till sist genomskådat denna hemlighet, nämligen att judendomen gradvis har äntrat dem, likt en drog.

Källa: Ett anförande vid Hebrew University i Jerusalem den 11 maj 1933, publicerat i Lines of Communication, Palestina, i juli 1933.

Judiskt inflytande över medierna år 2015.

3. Ariel Sharon – Israels premiärminister mellan 2001 och 2006.

Jag vill att ni ska ha detta klart för er, ni behöver inte oroa er för amerikanska påtryckningar gentemot Israel. Vi, det judiska folket, kontrollerar Amerika, och amerikanerna vet om det.

Källa: Uttalande till Shimon Peres den 3 oktober 2001, vilket radiokanalen Kol Yisrael rapporterade om.

4. Joel Stein – Amerikansk-judisk journalist.

Jag bryr mig inte om amerikaner tror att vi styr nyhetsmedia, Hollywood, Wall Street och regeringen. Jag bryr mig bara om att vi fortsätter att styra dem.

Källa: Los Angeles Times

LÄS ÄVEN: Judar dominerar Hollywood

5. Baron Moses Haim Montefior – Brittisk-judisk ”filantrop” och bankir född 1784.

Vad är det du tjattrar om? Så länge vi inte har hela världens tidningspress i våra händer, är allt du kan göra förgäves. Vi måste kontrollera eller påverka tidningarna i hela världen för att kunna förblinda och bedra folket.

Källa: Sidan 78 i The International Jew, The Worlds Foremost Problem av Henry Ford.

LÄS ÄVEN: ”Gammelmedia” = judisk

6. Manny Friedman – Judisk skådespelare.

Men det roliga är då någon antisemit eller antiisraelisk-person säger att ”Judarna kontrollerar media!” och ”Judarna kontrollerar Washington!”. Plötsligt blir vi krigiska. Vi skapar enorma kampanjer för att fälla dessa personer. Vi gör vad vi kan för att göra dem arbetslösa. Vi publicerar artiklar. Vi har skapat hela organisationer som existerar enbart för att säga åt alla att judar inte kontrollerar någonting. Nej, vi kontrollerar inte media, vi har inte något mer inflytande än någon annan i DC. Nej, nej, nej, vi svär: Vi är precis som alla andra! Ser någon annan ironin i något av detta? Låt oss vara ärliga med oss själva, här, vi judar. Vi kontrollerar visst media. Vi har så många snubbar i direktörskontoren i alla de stora filmproducentbolagen att det nästa är obscent. Nästan varje film eller tv-program, vare sig det är ”Tropic Thunder” eller ”Curb Your Enthusiasm” är fylld av skådespelare, regissörer och manusförfattare som är judar. Visste du att alla åtta större filmstudios drivs av judar?

Källa: Times Of Israel, 12 juli 2012.

Rasblandningspropaganda i judiska Hollywoodfilmer.


  • Publicerad:
    2017-09-29 13:05