JUDISKT HAT. Nu finns en sammanställning att ladda ned med över 1 100 judar på Twitter som byter skepnad och låtsas vara vita för att stärka den judiska makten och försvaga vita grupper och nationer.

Judar bedrar icke-judar med att låtsas vara vita när det passar den kollektiva judiska agendan.

En användare på The Internet Archive som går under namnet The European Man har postat en sammanställning av över 1 100 judar som på Twitter byter skepnad mellan ”vit” och jude för att öka den judiska maktens tryck på vita människor och nationer.

Att kalla en jude för ”vit” betraktas ofta av judar som den värsta av skymfer. Det hindrar inte att de själva antar en falsk vit identitet när det passar deras politiska syften. Detta judiska sätt att byta identitet har pågått på Twitter i åratal.

Ofta använder de sin falska vita identitet för att få följare att identifiera sig med dem för att sedan kritisera och svartmåla sina ”medmänniskor” för deras ”vita rasism” och ”vit makt”-beteende.

Vidare går judarnas sakfrågor ofta ut på att vita ska överlämna sina länder till människor med mörkare hudfärger för att dessa hävdas vara ”mer välförtjänta” av länders resurser. Dessa ”underprivilegierade” människor anses av de falska vita judarna ha blivit ”offer” för ”de vitas institutionella rasism” och rasbetingade ”mikroanfall”.

Ibland handlar det om att de uppmanar sina ”vita medmänniskor” att sterilisera sig eller göra abort ”för miljöns skull”, eller att amerikaner ska lämna in sina licensvapen till myndigheterna på grund av ”alla vita högerextremisters masskjutningar”.

Ofta används rena lögner för att motivera sådan politik. Bland annat anklagas vita för deras historiska slavhandel med afrikaner i Amerika, en affärsverksamhet som till förkrossande stor andel var judisk. På motsvarande sätt nämns aldrig att det var vita som hävde och förbjöd slavhandeln i USA.

Ibland kastar judarna masken
För att motverka kritik går de falskt vita judarna sedan ofta tillbaka till sin judiska identitet, inte sällan med att hävda att de är förföljda av antisemiter och utsatta för ”hat och hot”.

För ett par veckor sedan ådrog sig den judiska skådespelaren Rosanna Arquette kritik för att hon hade tweetat hon var ”ledsen för att hon hade fötts vit och privilegierad”, att hon kände ”så mycket skam” över det och att hon ”äcklades av det”.

Efter att hon möttes av ”hat och hot” från följare som visste att hon är judinna, ringde hon enligt egen uppgift till FBI som gav henne rådet att ställa om sitt Twitterkonto till ”privat” tills kritikstormen blåst över.

Den amerikanska nättidningen Christians for Truth skriver att detta judiska bedrägliga sätt inte är något nytt, och noterar att Adolf Hitler påpekade att judar under hans samtid ofta antog en falsk ”tysk” identitet när det passade dem, det vill säga när det var till deras fördel att göra så. Detta innebär också, skriver Christians for Truth, att sådana judar hycklar.

Och ändå hycklar judar genom att hävda sin rätt att upprätthålla sin unika ”judiska identitet”, samtidigt som de skamlöst skäller ut vita för att vilja upprätthålla sin ”vita identitet” och vita nationer. Och om man vågar att påpeka detta hyckleri [slår de ifrån sig] och fräser ordet ”Antisemit!”

Sammanställningen av de över 1 100 skepnadsbytande judarna går att ladda ned här.

Mer än att vara en förteckning över bedrägliga judar visar den på många av de tekniker som judar använder för att demoralisera vita människor och skada deras nationer.

Källor:
Over 1,000 Shape-Shifting Jews Exposed For Pretending To Be White on Twitter
Rosanna Arquette: ‘I’m Sorry I Was Born White and Privileged. It Disgusts Me’


  • Publicerad:
    2019-08-22 11:00