BROTT. Under måndagskvällen överfölls en kvinna i 30-årsåldern av två gärningsmän i Tvååker som både knivskar och försökte våldta henne. Ingen har ännu gripits.

Det var under måndagskvällen som två män som uppges vara i 20-årsåldern smög sig på en kvinna i 30-årsåldern i Tvååker i Varberg och överföll henne och försökte våldta henne. I tumultet ska kvinnan även ha blivit knivskuren både i bröstet och i magen. Lyckligtvis kunde kvinnan slita sig loss och fly från platsen för att sedan larma polisen. Offret fick sedan sys med åtta stygn.

Trots ett stort sökpådrag från polis med sökhundar under både måndagskvällen och tisdagen har ingen misstänkt gärningsman ännu gripits.

— Dörrknackningen gav heller ingenting, nu är det inre spaning som gäller, säger Inger Ohlsson, chef för Hallandspolisens vålds- och sexualbrottsrotel.

En väninna till offret säger:

— Det här är så fruktansvärt. Hon ringde mig och sade att hon blivit knivskuren av två män som ville våldta henne. Jag förstår precis vad hon går igenom nu.

Polisen har ännu inte gått ut med gärningsmännens etnicitet utan säger bara att förövarna var mörkt klädda och bar luvtröja vid tillfället. De ska vara mellan 165 och 170 centimeter långa och i 20-årsåldern.

Källa:
Väninnan: ”Hon knivskars under våldtäktsförsöket”


  • Publicerad:
    2018-02-01 10:00