MÅNGKULTUREN. För två helger sedan gruppvåldtogs en ung kvinna i centrala Eksjö av två rasfrämlingar som sedan kom att häktas för dådet. Informationskriget.se har följt utvecklingen i Eksjö och ställer sig frågan: ”Hur länge till skall Eksjöborna egentligen tolerera mångkulturen?”

Nyligen skrev Informationskriget.se om två afghaner som hade häktats på sannolika skäl misstänkta för förra helgens gruppvåldtäkt i Eksjö. Denna text uppdaterar en del detaljer gällande omständigheter som har med gruppvåldtäkten att göra, samt tar en titt på det som utspelades nyligen i centrala Eksjö där ett stort antal aggressiva invandrare rasade mot polisen på grund av ett omhändertagande som socialtjänst hade gjort.

Gruppvåldtäkten
Det mesta som har med gruppvåldtäkten av en ung kvinna i Eksjö att göra samt bilder på de misstänkta afghanska gärningsmännen och andra uppgifter om dem finns att läsa i texten ”Rasfrämlingar häktade för gruppvåldtäkten i Eksjö”.

I den texten skrev Informationskriget.se att sannolikheten är rätt stor för att någon eller båda av de två misstänkta gärningsmännen Seyyed Komail Mosavi och Fardin Atighi bodde på Runstensgårdens HVB-hem, med verksamhet för ensamkommande i åldrarna 14–18 år, som ligger mindre än två hundra meter från platsen för gruppvåldtäkten. En av Informationskrigets läsare hörde dock av sig och upplyste om att de misstänkta gärningsmännen bodde på ett HVB-hem som ligger i det gamla polishuset i Eksjö. De misstänkta gärningsmännen hade setts där dagligen, någon av kvinnorna på bilderna i förra artikeln jobbade där och på bilderna kunde man se på den rätt speciella typen av fönster i bakgrunden på bilden att de var tagna i det gamla polishusets lokaler.

Efter en snabb kontroll av uppgifterna så verkar så vara fallet. Översta våningen på det gamla polishuset är ombyggt till HVB-hem efter godkännande från kommunen för drygt två år sedan.

Gör man en bildsökning på orden ”eksjö gamla polishuset” så får man snabbt upp denna bild med namnet ”polishuset10.jpg”, där man ser att fönstren i lokalerna ser likadana ut som fönstren i bakgrunden på bilden i den förra artikeln, där de två misstänkta våldtäktsmännen satt och åt. Bilden ”polishuset10.jpg” finns på en sida som tillhör fastighetsföretaget Ekfast AB.

HVB-hemmet i det gamla polishuset ligger också mycket nära platsen för gruppvåldtäkten. I artikeln om att kommunen hade godkänt att översta våningen på det gamla polishuset byggdes om till HVB-hem nämns att fastighetsbeteckningen för det gamla polishuset är ”Starabolet 1” och om man gör en sökning på detta får man upp att fastighetens adresser är Regementsgatan 19 och 21 samt Mejerigatan 1 och 3. Från dessa adresser är det högst 400 meter till platsen för gruppvåldtäkten vid Storegårdsgatan eller Prästgårdsskolan.

Vilket företag som driver HVB-hemmet i det gamla polishuset är svårt att veta eftersom fastighetens adresser inte står med bland de HVB-hem som nämns i HVB Guiden när man söker på Eksjö. Fastighetsägaren är dock Ekfast AB och de hyr ut lokalerna åt det företag som driver HVB-verksamheten.

För den som är sur över gruppvåldtäkten så är det dock bara att ta reda på vilket företag det är som driver HVB-hemmet i gamla polishuset för att veta vem eller vilka det är som tjänar pengar på att placera dessa rasfrämlingar mitt i våra samhällen. Även Eksjö-politikerna som godkände att ett HVB-hem placerades där bör hållas ansvariga.

Aggressiva invandrare
Under tisdagen förra veckan blockerade ett 50-tal invandrare området och gatorna utanför kommunhuset i Eksjö. Enligt polisen var stämningen aggressiv varför fler polispatruller fick kallas till platsen. Ett 15-tal polisbilar kom till platsen för att kunna skingra folkmassan och flera gripanden gjordes.

Här är bilder från utanför kommunhuset. Pixlingen av ansikten på bilderna är inte gjord av Informationskriget.se.

Den stora gruppen av invandrare hade samlats och var upprörda för att Eksjö socialtjänst hade omhändertagit två barn. Jag vet inte om omhändertagandet verkligen var motiverat och försvarbart, det är väl känt att socialtjänsten ofta gör fel och begår allvarliga övergrepp mot individer och familjer som de ingriper mot, men oavsett detta så är invandrarmobbar av det slag som sågs i Eksjö under gårdagen ett stort problem för det svenska samhället.

Saken är att många grupper av invandrare har väldigt annorlunda värderingar och andra lojaliteter än oss svenskar, varför de ofta inte respekterar hur våra samhällen fungerar. Detta tar sig allt oftare uttryck på detta sätt, ett rent trots mot svenska myndigheter och lagar som orsakar våra samhällen mycket oro och stora kostnader.

Under förra veckan var det till exempel ett stort upplopp under flera dagar mellan somalier och araber i området Kronogården i Trollhättan. Allt började med att somalierna hade varit upprörda över ett omhändertagande av några barn som socialtjänsten hade gjort. Sedan började somalierna och araberna i området bråka med varandra och slutligen började både grupperna attackera polisen som försökte stävja upploppet.

Händelser som dessa är otroligt kostsamma och förstör väldigt mycket för oss svenskar. Detta är konflikter som vi inte skulle behöva ha här hemma i vårt eget land om vi bara hade ledare som såg till vårt folks intressen. Hade vi bara sett till att hjälpa människor på plats i säkra områden och länder nära platsen flyktingar kommer ifrån så skulle vi slippa dessa importerade problem samtidigt som vi skulle kunna hjälpa många fler eftersom hjälp på plats är mycket mer kostnadseffektivt jämfört med att ta emot människor här i Sverige. Känt är även att en stor andel av alla som kommer till Europa inte ens är flyktingar, utan lyckosökare som har tagit sig till de land där de tror att de kan få det bäst och få mest bidrag.

Slutligen måste frågan ställas: När får Eksjöborna nog? Här om helgen en gruppvåldtäkt och strax efter en mobb av invandrare som ställde till kalabalik mitt i staden. Kanske begicks gruppvåldtäkten mot en invandrarkvinna, det händer ibland, men oftast är det svenskor som inkräktarna riktar in sig på. Om så är fallet, att det var en svensk kvinna som dessa afghaner våldtog, en av Eksjöbygdens döttrar, hur länge ska Eksjös män tolerera detta?

Eller kommer Eksjöbornas reaktion på allt detta bli som Eksjöbon Mathias Jonsson och ”Eksjö mot rasisms” budskap som man kan se här nedanför i musikvideon ”Välkommen hit”?

Jag tror inte Eksjöborna kommer fortsätta att tolerera detta. Jag hoppas inte det!

Jag tror att många svenskar har börjat bli otroligt trötta på det som nu sker. Och arga. Jag tror att en stor andel av svenska män som finns i vårt land är nära gränsen för vad de tolererar idag. Och då menar jag ”män”, de som får saker att hända, inte alla de obetydliga beta-män som det i slutändan, när det verkligen gäller, ändå är ointressant vad de tycker.

Mathias Jonsson är en sådan beta-man. Han är obetydlig.

Det är dags nu. Ställ er upp och börja kämpa för våra barns framtid. Är du en man så är det din plikt! Vårt syfte i tillvaron är att försvara vårt folk.

Uppdatering

Måndag 26 juni skulle åtalet mot de två afghanerna som misstänks ha gruppvåldtagit en ung kvinna i Eksjö ha varit inne, men på förfrågan om detta åtal meddelade Eksjö tingsrätt att det skulle hållas omhäktningsförhandlingar för de båda misstänka gärningsmännen under eftermiddagen idag. Sålunda blir det troligtvis först om ytterligare två veckor som åtalet kommer in.

/Tobias Lindberg

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.se.

Källor:
Flyktingbarn får bo i gamla polishuset
Somalier och araber i våldsamt upplopp i Trollhättan


  • Publicerad:
    2017-06-28 10:00