MÅNGKULTUREN. I fredags mördades den 12-åriga flickan Lucia Bremer av svarta gängkriminella i Virginia i USA. Massmedierna döljer fallet, eftersom Bremer mördades för att hon var vit.

Den mördade flickan, Lucia Bremer. Foto: Twitter.

Den tolvåriga flickan Lucia Bremer mördades brutalt av svarta gängkriminella i fredags. Enligt uppgifter till Nordfront rör det sig om att en afrikan på väg in i ett kriminellt gäng utmanats med att skjuta någon, varpå han dödade Bremer med flera skott. Han ska dessutom ha valt flickan som offer för att hon var vit.

Massmediernas rapportering om fallet har varit sparsam, om inte helt lyst med sin frånvaro. Liknande fall brukar fylla löpsedlar hos de allra största judiska medierna i USA, men i det här fallet var det svarta gärningsmän som gav sig på en ung vit flicka.

Bremer fördes snabbt till sjukhuset, men dog på grund av sina skottskador under fredagskvällen. Skjutningen hördes också från den närliggande Henrico-skolan, som tvingades att stängas och låsas.

Vittnen såg skytten fly från brottsplatsen kort efter skjutningen, och han greps av polisen på lördagseftermiddagen. Afrikanen greps i sitt hem i närheten och misstänks nu för mord.

Flickans familj bekräftade hennes dödsfall via ett Facebook-inlägg på lördagen. De skriver att de är ”sorgsna över att meddela att vår älskade dotter och glädjefyllda bondflicka, Lucia Whalen Bremer, mördades i en meningslös skjutning den 26 mars”.

Rektorn på Bremers skola, Melanie Phipps beskriver Bremer som en rolig och vis flicka som utstrålade glädje, och tillägger att hon känner sig förkrossad över nyheten. Under måndagen har polisen haft extra uppsikt omkring mellanstadieskolan.

— Efter ett år av hårda dagar och veckor, kommer den här dagen att vara den svåraste i hela min karriär, beskriver flickans engelskalärare, David Whitehouse.


  • Publicerad:
    2021-03-29 18:30