HOLLAND. Protesterna mot massinvandringen har pågått under en tid i Holland och nu samlades ytterligare tusentalet personer för att protestera.

Heesch-01

Tusentalet holländare attackerade under gårdagen kommunkontoret i staden Heesch och kastade ägg, brandbomber och anda projektiler. Folksamlingen som protesterade mot den ickevita invandringen till landet skingrades senare av kravallpolis. Protesten skedde i samband med ett kommunalfullmäktigemöte.

Protesten uppges ha stora likheter med den i staden Geldermalsen under december månad förra året och är den fjärde i raden av massiva protester mot massinvandringen.

Det ska ha varit en upprörd stämning i staden Heesch sedan det styrande arbetarpartiet beslutat att öppna en flyktingförläggning på orten där femhundra utlänningar skulle kunna huseras under en period av tio år.

Innan den massiva demonstrationen hade stadens invånare protesterat genom att hänga upp banderoller där man menade att femhundra utlänningar är för många samt hängt upp en död gris i en kätting.

dödgrisKälla:

Holland: Fourth Town Riots over Invasion (Video)


  • Publicerad:
    2016-01-19 20:10