INRIKES. Mördaren Abbe ”Blattelito” Alsaadi har släppts från sitt fängelsestraff för mordet på sin ex-flickvän. I ett inlägg på Facebook skriver Blattelito: ”Jag ska fortsätta med min sjuka livsstil”. 

”Influencern” och mördaren, Abbe ”Blattelito”. Skärmbild: YouTube.

”Influencern” och mördaren Abbe ”Blattelito” Alsaadi, (19950519-5256) har nu släppts från sitt fängelsestraff. 2019 dömdes rasfrämlingen till 18 års fängelse i Solnas tingsrätt, efter att ha mördat sin exflickvän genom förgiftning.

Senare samma år friades Blattelito från morddomen eftersom man inte kunde fastställa vilken mängd Tramadol Alsaadi injicerat i sin exflickvän Annie Andersson Sigurdson, som hittades död i sitt badkar dagen efter Alsaadi var i hennes lägenhet.

Resterande av tingsrättens många domar mot Alsaadi kvarstod, däribland misshandel, grov kvinnofridskränkning och narkotikabrott. Han dömdes således till 3 år och 6 månaders fängelse. Nu har rasfrämlingen avtjänat ungefär två tredjedelar av sitt straff, och släpps därför ut i samhället igen.

Alsaadi är sedan tidigare känd för att ha lagt ut videor där han bland annat använt droger, misshandlat kvinnor, viftat med vapen och så vidare. I ett inlägg på Facebook som han senare raderade, deklarerar Alsaadi att han är frigiven, och att han tänker fortsätta precis som förut.

Yes i am fucking back bitches Jadå, då va man ute igen. Jag begick mina misstag men jag stod för dom, nu har jag äntligen avtjänat av mitt straff.

Jag ska fortsätta med min sjuka livsstil till vardag och lägga ut allt bara för att det ska svida i era ögon. Jag är inte rädd för nån, alla ni är små Kackerlackor!

Alsaadi är också tillbaka på Snapchat, där han lagt ut flera videor där han sitter och lyssnar på gangsterrap.


  • Publicerad:
    2020-11-12 16:10